Bookmarks

    Έντονη είναι η κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο Νέστο Χρυσούπολης, κυρίως στο διοικητικό επίπεδο και οι εξελίξεις το σίγουρο είναι ότι αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως στην εξεύρεση διοικητικής λύσης η οποία θα επαναφέρει την ηρεμία στο σύλλογο.

     

    Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από το «στρατόπεδο» της ομάδας της Χρυσούπολης τουλάχιστον έξι (6) μέλη που συμμετείχαν στο περσινό διοικητικό συμβούλιο του Νέστου είναι εκ νέου διατεθειμένα να μπούνε μπροστά για να βγει η ομάδα από πιθανό αδιέξοδο και να λειτουργήσουν το σύλλογο με μια διαφορετική φιλοσοφία. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι τόσο σε επίπεδο παραγόντων που συμμετείχαν στην περυσινή διοίκηση του Νέστου όσο και σε επίπεδο φίλαθλης κοινής γνώμης, η απογοήτευση που επικρατεί είναι δεδομένη αφού ο Νέστος πρωταγωνίστησε μέχρι το τέλος στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ` Εθνικής, «έφτασε στη βρύση αλλά τελικά νερό δεν ήπιε». Ενώ είναι ξεκάθαρο από πλευράς τους πως θέλουν να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο πιτυχημένος Ξανθιώτης τεχνικός Κυριάκος Κετσιεμενίδης

    Με τα δεδομένα πάντως να παραμένουν ρευστά σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα του Νέστου, κανένας δεν μπορεί να θεωρεί δεδομένη την θετική απάντηση του ξανθιώτη προπονητή, που μπορεί να έχει δεθεί με την ομάδα ωστόσο όσο οι εξελίξεις δεν “τρέχουν” δεδομένα και ο ίδιος θα κοιτάξει προς διαφορετική κατεύθυνση για το προσωπικό του μέλλον του.

    Βέβαια εκείνο το οποίο είναι αυτονόητο είναι το ότι όσο καθυστερούν οι διοικητικές εξελίξεις στο Νέστο τόσο στενεύουν και τα περιθώρια στην ανεύρεση έμπειρων και ικανών ποδοσφαιριστών να διατηρήσουν το Νέστο πρωταγωνιστή καθώς σε σχέση με το περσινό ρόστερ ήδη υπάρχουν αρκετές αποχωρήσεις. Γεγονός πάντως είναι ότι στη Χρυσούπολη το καλοκαίρι θα συνεχίσει να είναι «καυτό» και όσο καθυστερούν τόσο τα βήματα που θα γίνονται θα είναι προς τα πίσω.

     

    Comments are closed.