Bookmarks

    Συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ-16  που θα πραγματοποιηθεί στο «Ανθή Καραγιάννη» το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουλίου, παραχωρήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας από τους διοργανωτές, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργου Φιλόσογλου.

     

    Άπαντες πάντως έκαναν λόγο για μία διοργάνωση η οποία θα είναι από κάθε πλευρά σε σχέση με τα πανελλήνια πρωταθλήματα άλλων κατηγοριών που διεξήχθησαν πριν από λίγες ημέρες σε Κατερίνη, Τρίκαλα αλλά και Λάρισα. Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα φιλοξενηθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου παμπαίδων –και παγκορασίδων στο οποίο αναμένεται νέο ρεκόρ συμμετοχών από τα σωματεία των 30 νομών της χώρας που θα συμμετέχουν στους αγώνες του Βορρά ενώ α τονιστεί ότι οι αγώνες του Νότου θα διεξαχθούν τις ίδιες ημερομηνίες στην Χαλκίδα. Υπολογίζεται ότι οι αθλητές που αγωνιστούν θα ξεπεράσουν τους 1000.

    Στην συνέντευξη τύπου εκτός από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιώργο Φιλόσογλου παραβρέθηκαν και οι εκπροσώποι των 3 ομίλων στίβου της Καβάλας καθώς και τον εκπρόσωπο του ΣΕΓΑΣ.

     

    Γιώργος Φιλόσογλου:

    «Ο ΣΕΓΑΣ εμπιστεύεται

    διαρκώς την Καβάλα»

    Αρχικά το λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργος Φιλόσογλου ο οποίος τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου:

    -«Φέτος είναι η 4ησυνεχόμενη χρονιά που η Καβάλα φιλοξενεί τέτοιους αγώνες, μετά το κενό 2000-2016, όπου υπήρχε ένα μεγάλο κενό. Αυτά τα 4 χρόνια ο ΣΕΓΑΣ εμπιστεύεται την Καβάλα, τους συλλόγους και τους ανθρώπους της. Η παρουσία τόσου κόσμου για το Πανελλήνιο στίβου δίνει πρόσθετη αξία στην πόλη και αναβαθμίζει το τουριστικό της προϊόν. Η στενή σχέση που έχει δημιουργήσει ο δήμος Καβάλας με το στίβο, έχει συμβάλει στην άνοδο των ομίλων του στην κατάταξη του ΣΕΓΑΣ και στην αύξηση των παιδιών που ασχολούνται με τον στίβο. Ελπίζω και εύχομαι η νέα δημοτική αρχή να συνεχίσει αυτή τη σχέση που δημιουργήσαμε. Έχει υποσχεθεί ότι θα το κάνει. Μένει να το δούμε…»

    Σάββας Νικολαίδης:

    «Ο ΣΕΓΑΣ ελπίζει στην

    ίδια καλή συνεργασία»

    Από την πλευρά του το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Σάββας Νικολαίδης, αρχικά ευχαρίστησε τον Γιώργο Φιλόσογλου αλλά και την δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν τώρα και τόνισε χαρακτηριστικά:

    -«Ελπίζουμε ότι η ίδια συνεργασία θα συνεχιστεί και με τη νέα διοίκηση». Έχοντας εικόνα για την κατάσταση που επικράτησε στα Πανελλήνια πρωταθλήματα (άλλων κατηγοριών) σε Κατερίνη και Τρίκαλα είπε ότι «η Ομοσπονδία είναι πολύ δυσαρεστημένη από τις συγκεκριμένες διοργανώσεις. Στην Καβάλα όμως είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και τον ήλιο και την βροχή».

    Ακόμα μια ευκαιρία

    Στη συνέχεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου, το λόγο πήραν οι υπεύθυνοι των συλλόγων της Καβάλας, με την πρόεδρο του ΟΚΑΚ Κατερίνα Δράκου σημειώνοντας ότι η Καβάλα και φέτος έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΚΑΦ Καβάλας, Τάσος Ιωαννίδης τόνισε ότι «είναι σίγουρο ότι ακόμα μια χρονιά η Καβάλα θα καταφέρει να πετύχει την αποστολή της» και κάλεσε τους Καβαλιώτες να παρακολουθήσουν τους αγώνες, ενώ ο έφορος στίβου του ΑΟΚ Δημήτρης Αρβανιτίδης κάλεσε τον κόσμο να γνωρίσει τον στίβο ακόμη περισσότερο.

     

     

    Comments are closed.