Bookmarks

    Τέσσερις (4) συνολικά ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ όπως είναι γνωστό, δεν θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του Α.Ο.Κ. και τη νέα αγωνιστική περίοδο αφού για διαφορετικούς λόγους αποτελούν παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη.

     

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι ο αμυντικός, Οδυσσέας Λυμπεράκης, τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Superleague με τον Πανιώνιο ενώ παρελθόν αποτελεί και ο επιθετικός, Νίκος Βαλαβανόπουλος, ο οποίος θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική με τον Πανθηραϊκό. Από κει και πέρα ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Γεμιστός και ο αμυντικός, Δημήτρης Τόσκας αποτελούν παρελθόν και αναζητούν τη νέα τους ομάδα.

    Πάντως το μόνο σίγουρο είναι την εβδομάδα αναμένονται πολλές και σημαντικές εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με την σύσταση της ΠΑΕ οι οποίες θα φέρουν και αγωνιστικές εξελίξεις καθώς αναμένεται να ανακοινωθούν μαζικές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ. Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα οι διοικούντες της ομάδας της Καβάλας πραγματοποίησε σειρά επαφών με παίκτες από το περυσινό ρόστερ και οι οποίες θα συνεχιστούν και την εβδομάδα που διανύουμε. Ωστόσο πρώτη προτεραιότητα αποτελεί για τη διοίκηση του Α.Ο.Κ. και τον Παύλο Δερμιτζάκη αποτελεί το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης ενώ δεδομένο θα πρέπει να θεωρήσουμε το ότι από την πλευρά της η τεχνική ηγεσία των «Αργοναυτών» έχει ήδη εντοπίσει τους μεταγραφικούς στόχους.

     

    Comments are closed.