Bookmarks

    Ο πρώην διαγώνιος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Τσέντομιρ Ίλιτς, θα κάθεται στον πάγκο του Αμυγδαλεώνααλλά τελικά μόνο το καλοκαίρι στην προετοιμασία και όχι την νέα σεζόν σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Καβαλιώτικης ομάδας.

     

    Πρόκειται για τον γιο του πολύ γνωστού στην Καβάλα προπονητή μπάσκετ Μπράνιμιρ (Μπάκι) Ίλιτς, ο οποίος πέρσι αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του ως αθλητής του βόλεϊ και να ξεκινήσει την προπονητική στα 31 του στο πλευρό του Σέρτζιο Στάνκου στον ΠΑΟΚ. Ο Ίλιτς αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες σε όλη την Ελλάδα ξεκινώντας το 2009 στα Νέα Μουδανία και συνέχισε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΠΑΟΚ, Φοίνικα Σύρου, Άρη και ΑΕΚ, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΟΦΗ.

    Η πρώτη ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την συνεργασία της με τον κο Cedomir Ilic ο οποίος από σήμερα έχει την ευθύνη των αγωνιστικών μας τμημάτων σε συνεργασία με τον Δημήτρη Κόνσουλα.

    Ο Cedomir (με μεγάλη καριέρα ως παίκτης σε πολλές ομάδες της Α1 Εθνικής κατηγορίας) την χρονιά που μας πέρασε διετέλεσε βοηθός προπονητή στον Κυπελλούχο Ελλάδας ΠΑΟΚ. Καλώς ήρθες Cedar».

    Η νέα ανακοίνωση:

    Απαραίτητη Διευκρίνιση….

    «Ο κος Ilic έχει την ευθύνη των αγωνιστικών μας τμημάτων σε συνεργασία με τον Δημήτρη Κόνσουλα για την περίοδο της καλοκαιρινής προγραμματισμένης προετοιμασίας τους…

    Η ομάδα μας θα ήθελε να επεκτείνει την συνεργασία της με τον Cedomir σε μόνιμο επίπεδο, έχει κάνει τις απαραίτητες συζητήσεις σε όλα τα επίπεδα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωρίς για τον Cedomir ώστε να δεσμευθεί με τον σύλλογο μας πέραν του χρόνου της καλοκαιρινής προετοιμασίας των τμημάτων μας….

    Σας ευχαριστούμε…».

     

    Comments are closed.