Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα σχετικά με τη Γενική Συνέλευση του καβαλιώτικου συλλόγου η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και κατά τη διάρκεια της εγκρίθηκε από το σώμα ο ετήσιος διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

     

    Το δελτίο τύπου του ΑΟ Καβάλα

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα, αναφέρει τα εξής:

     

    -«Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 η Γενική Συνέλευση του Α.Ο.Καβάλα, όπου και εγκρίθηκε από το σώμα ο ετήσιος διοικητικός & οικονομικός απολογισμός, καθώς και η τροποποίηση-εναρμόνιση του καταστατικού του σωματείου με το νέο αθλητικό νόμο.

    Από κει και πέρα και σε ότι αφορά την επάνοδο της ομάδας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, εγκρίθηκε η πρόταση του Δ.Σ. για την ονομασία Π.Α.Ε. Αθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ 1965, το οποίο και δεν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν ενώ ο διακριτικός τίτλος θα είναι Π.Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑ (Kavala F.C.).

    Το μετοχικό κεφάλαιο ορίστηκε στις 30.000 ευρώ (1000 ονομαστικές μετοχές των 30 ευρώ) ενώ την πενταμελή επιτροπή-προσωρινή διοίκηση της υπό σύσταση Α.Α.Ε. απαρτίζουν οι κ.κ. Αντωνίου Αθ. Αντώνιος, Αντώνιος Κατσαμακίδης, Σωτήρης Δεληκάρης, Κωνσταντίνος Κανάκης, Χαράλαμπος Κουφατζής.

    Comments are closed.