Bookmarks

    Με τη συμμετοχή συνολικά 7 ομάδων και δεκάδων θεατών πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και φέτος το 2ο Φιλανθρωπικό τουρνουά 3 on 3 που διοργάνωσε ο Μορφωτικός. Πολιτιστικός Σύλλογος Αντιφιλίππων στο γήπεδο μπάσκετ του δημοτικού σχολείου του χωριού. 

     

    Να τονίσουμε ότι η ομάδα των Αιιστυνομικών ήταν εκείνη που αναδείχθηκε νικήτρια του τουρνουά επικρατώντας στον τελικό με σκορ 14-13 της ομάδας του ΓΣ Ελευθερούπολης. Στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά η ομάδα του Αιμοδοτικού Συλλόγου Ελευθερούπολης πήρε τη νίκη με σκορ 14-8 τους Αντιφιλίππους Β` ενώ στην εξέλιξη του ο ΓΣΕ πήρε τη νίκη με 10-9 σε βάρος της ομάδας των Αντιφιλίππων Α`. Ακολούθησε η νίκη της ομάδας της Νικήσιανης με 14-10 σε βάρος του Χορτοκοπίου.   Σε ότι έχει να κάνει με τον πρώτο ημιτελικό ο ΓΣΕ επικράτησε με 11-9 σε βάρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου ενώ στο δεύτερο ημιτελικό και μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η ομάδα της Αστυνομίας έφτασε στη νίκη με 18-17 τη Νικήσιανη. Στον μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης το παιχνίδι πήγαινε πόντο με πόντο, οι ομάδες ήταν διαρκώς κοντά στο σκορ  και τελικά η Αστυνομία κατέκτησε το τρόπαιο κερδίζοντας με 14-13 τον ΓΣ Ελευθερούπολης.

    Το ευχάριστο είναι ότι αρκετός κόσμος παραβρέθηκε και παρακολούθησε το τουρνουά ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στη Δράση Παγγαίου ΥποστηρίΖΩ για να αγοραστού τρόφιμα για συνδημότες.

    Διαιτητές της διοργάνωσης ήταν οι Κώστας Λογοθέτης (υπεύθυνος της γραμματείας)  και Γιάννης Δεληβογιατζής ενώ την φετινή δράση και το τουρνουά παρουσίασε ο αθλητικογράφος Τάσος Πατσίδης.

     

    Comments are closed.