Bookmarks

    Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, διοργανώνουν την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 εκδήλωση κατά την οποία θα απονεμηθεί κύπελλο και μετάλλια στον πρωταθλητή του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας 2018 – 2019, Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ.

     

    Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη», λίγο μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ – ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 19:00 μ.μ.

    Η ΕΠΣ Καβάλας και η διοίκηση του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ καλούν όλον το φίλαθλο κόσμο του νομού μας να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση, στην οποία θα γίνει η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές και την προπονητική ομάδα.

    Το ποδόσφαιρο της Καβάλας κάνει βήματα προόδου και εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Α.Ο.Κ., ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ και ο φετινός μας πρωταθλητής Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΚ θα μας εκπροσωπήσουν τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στις Εθνικές Κατηγορίες.

    Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις, ώστε το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Πριν από την εκδήλωση στο «Ανθή Καραγιάννη», καλούμε όλον το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει και την προσπάθεια του ΝΕΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, ο οποίος υποδέχεται στο γήπεδό του στις 17:00 μ.μ. τη Ν. ΤΡΙΓΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, για μια θέση που θα οδηγήσει στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

     

    Comments are closed.