Bookmarks

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Α2 και αυτό γιατί μετά από το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Ευρώπης Πευκοχωρίου αποφασίστηκε να μην κατέβει η ομάδα στον αγώνα με την Καστοριά.

     

    Εξελίξεις οι οποίες θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ευνοούν σε αρκετά μεγάλο βαθμό το συγκρότημα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας το οποίο όπως είναι γνωστό με βάση τη σημερινή εικόνα της βαθμολογίας βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Η συμμετοχή της ομάδας του Ανδρέα Καραπιπερίδη στα play out θεωρείται σίγουρη και γι αυτό το λόγο άπαντες εντός των αποδυτηρίων της ομάδας της Καβάλας έχουν κάθε λόγο για να αισιοδοξούν. Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι η προετοιμασία της Ένωσης καλαθοσφαίρισης για το παιχνίδι της αυλαίας του πρωταθλήματος της Α2 μέσα στην Καρδίτσα είναι σε εξέλιξη και στόχος για το συγκρότημα του Ανδρέα Καραπιπερίδη είναι η κατάκτηση της νίκης, στο καθοριστικό παιχνίδι με το οποίο Πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της Α2. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να υπογραμμίσουμε και άπαντες αντιλαμβάνονται στο «στρατόπεδο» της Ένωσης είναι το ότι η αποχώρηση της Ευρώπης Πευκοχωρίου από το πρωτάθλημα της Α2 αποτελεί ένα μεγάλο και πολύ γενναίο δώρο για το συγκρότημα του Ανδρέα Καραπιπερίδη.

    Έτσι, η Ευρώπη δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 και το μέλλον ενδέχεται να τη βρει στην ΕΚΑΣΘ. Η Ευρώπη Πευκοχωρίου έκανε κάποιες σημαντικές νίκες στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, που της επέτρεψαν να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία, μέσω της φάσης των πλέι άουτ. Παρ’ όλα αυτά, το Πευκοχώρι αντιμετώπισε κάποια εσωτερικά προβλήματα, τα οποία το καθιστούν ανήμπορο να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στην Α2. Συνεπώς, η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση, κατά την οποία ξεκαθάρισε τις προθέσεις της, ευχόμενη καλή επιτυχία στις υπόλοιπες ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους.

     

    Η Ανακοίνωση της Ευρώπης 87 Πευκοχωρίου

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της Ευρώπης 87 Πευκοχωρίου, αναφέρει τα εξής:

     

    -«Μετά από έκτακτο Δ.Σ του συλλόγου μας αποφασίσαμε η ομάδα του αντρικού τμήματος μπάσκετ για λόγους εσωτερικούς (που δεν είναι της παρούσης για περαιτέρω ανάλυση) την επόμενη αγωνιστική σεζόν να μην αγωνιστεί στην Α2 εθνική κατηγορία. Για τον λόγο αυτό, σεβόμενοι την ΕΟΚ και τις υπόλοιπες ομάδες και για να μη στερήσουμε το δικαίωμα σε καμία απο αυτές να αγωνιστεί στα play out και να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α2, η ομάδα μας δεν θα κατέβει να αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καστοριά, ώστε να μην συμμετέχει στην διαδικασία των play outs. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες που θα αγωνιστούν μέχρι τέλους για την παραμονή τους στην κατηγορία».

     

    Comments are closed.