Bookmarks

    Όλα μοιάζουν να έχουν κριθεί στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε ότι έχει να κάνει με την κατάκτηση της 1ης θέσης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μάιου  στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής είναι βαθμολογικά αδιάφορα.

     

    Και αυτό διότι ο Βύρων Καβάλας που βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Δόξα Θεολόγου δεν θα εξαντλήσει όσα μικρά περιθώρια υπάρχουν. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι όλα περνάν από τα πόδια των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θάσου η οποία στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας θα έχει δύσκολο έργο στην Ελευθερούπολη, στο δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι κόντρα στον τοπικό Ορφέα. Μάλιστα στην περίπτωση που η Δόξα Θεολόγου πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης τα πάντα θα έχουν κριθεί σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που θα κατακτήσει την 1η θέση. Από την άλλη πλευρά ο Βύρωνας Καβάλας, χωρίς οι ποδοσφαιριστές του να κουραστούν, θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης σε βάρος του Ολυμπιακού Καβάλας που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής της Α’  κατηγορίας να τονίσουμε ότι ο Βρασίδας Νέας Περάμου θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης σε βάρος του ΜΑ Φιλίππων ενώ από την άλλη πλευρά ο Φρίξος Πλατανοτόπου που διανύει περίοδο φόρμας θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Χαλκερού σε μία αναμέτρηση που κίνητρο για τις δύο ομάδες είναι η τρεις βαθμοί της νίκης. Από εκεί και πέρα στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης ο τοπικός Ναζιανζός δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα αφού υποδέχεται τον αδύναμο         Κεραυνό Κρηνίδων ενώ η ΑΕΚ Καβάλας θα φιλοξενήσει τον Θεαγένη Θάσου με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Τέλος να τονίσουμε ότι πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Λιμεναρίων εκεί όπου η τοπική Αναγέννηση υποδέχεται τον Άρη Πηγών σε ένα παιχνίδι γοήτρου. Συμπερασματικά να τονίσουμε ότι όλα τα βλέμματα στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας θα είναι στραμμένα στο γήπεδο της Ελευθερούπολης και στο παιχνίδι του τίτλου όπως χαρακτηρίζεται ο αγώνας του Ορφέα με την Δόξα Θεολόγου. Ενδιαφέρον βέβαια υπάρχει και στις αναμετρήσεις κατάταξης που θα διεξαχθούν για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, με σημαντικότερο παιχνίδι αυτό του Απόλλων Χρυσοχωρίου με τον Μακεδονικό Αμισιανών.

     

    Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, έχει ως εξής:

     

    ΚΥΡΙΑΚΗ  5-5-2019

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    17:00

    ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    17:00

    ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    17:00

    Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    17:00

    ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

    ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    17:00

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

    ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    17:00

    ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    17:00

    ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

     

    Μπαράζ κατάταξης Β’ κατηγορίας

    Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, εφαρμόζοντας την προκήρυξη του πρωταθλήματος, όσον αφορά το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, προέβη στην κλήρωση και τον ορισμό των αγώνων κατάταξης, ώστε να αναδειχθούν οι ομάδες που θα προβιβασθούν στην Α’ Κατηγορία, αλλά και αυτές που θα υποβιβασθούν στη Γ’ Κατηγορία.

     

    Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

    ΑΝΟΔΟΣ

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

                ΟΜΑΔΕΣ        

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΣΑΒΒΑΤΟ 4/5/2019

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    ΤΕΤΑΡΤΗ 8/5/2019

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ

    ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΛΕΑΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

    ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5/2019

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

    ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΛΕΑΣ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

     

    ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

                ΟΜΑΔΕΣ        

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΣΑΒΒΑΤΟ 4/5/2019

    ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ

    ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

    ΤΕΤΑΡΤΗ 8/5/2019

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

    ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ

    ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ

    ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5/2019

    ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

    ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

    Οι ώρες των αγώνων θα γίνουν γνωστές, με νέα ανακοίνωση, το προσεχές διάστημα.

     

    Comments are closed.