Bookmarks

    Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και παρά το γεγονός ότι έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση του υποβιβασμού, αντίθετα σε επίπεδο κορυφής το τοπίο είναι θολό και κυρίως ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι μεγάλος για την ανάδειξη του πρωταθλητή από τους διεκδικητές μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

     

    Κατά συνέπεια η 23η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας που διεξάγεται την Κυριακή 14 Απριλίου  με κοινή έναρξη ώρας των αγώνων παρουσιάζει αν μη τι άλλο τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον γίνεται ακόμη μεγαλύτερο αν λάβουμε υπ όψιν το γεγονός ότι η 23η αγωνιστική φιλοξενεί ένα τεράστιο ντέρμπι, πολύ σπουδαίο από κάθε πλευρά ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα δώσουν τα πάντα για την κατάκτηση του τίτλου στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί ο Ορφέας Ελευθερούπολης στο γήπεδό του θα φιλοξενήσει τον Βύρωνα Καβάλας  με τους φιλοξενούμενους ναι μεν να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα βαθμό περισσότερο από τη Δόξα Θεολόγου αλλά να  νιώθουν έντονη την ανάσα της ομάδας της Θάσου η οποία στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής θα έχει μάλλον εύκολο έργο στο εκτός έδρας παιχνίδι που πρόκειται να δώσει στις Κρηνίδες με τον τοπικό Κεραυνό. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το ότι το παιχνίδι της ανόδου είναι και η ομάδα του Ορφέα αφού τόσο τον Βύρωνα όσο και τη Δόξα Θεολόγου τους έχει μέσα στην έδρα του. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τους υπόλοιπους αγώνες της 23ης αγωνιστικής σημειώνουμε ότι κίνητρο για όλες τις ομάδες είναι η κατάκτηση της νίκης παρά το γεγονός ότι το βαθμολογικό ενδιαφέρον έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Μάλιστα σε ένα σημαντικό παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο γήπεδο των Λιμεναρίων η τοπική Αναγέννηση θα υποδεχθεί τον Φρίξο Πλατανοτόπου ενώ στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης θα φιλοξενηθεί το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον τοπικό Ναζιανζό και τον Ατρόμητο Χαλκερού. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της  23ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας,  ο Βρασίδας Νέας Περάμου εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στο αδύναμο συγκρότημα του Θεαγένη Θάσου την ώρα που ο ΜΑ Φιλίππων στο γήπεδό του θα φιλοξενήσει το συγκρότημα του Άρη Πηγών. Τέλος η ΑΕΚ Καβάλας, χωρίς οι παίκτες της να κουραστούν θα προσθέσει στο ενεργητικό της τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό Καβάλας ο οποίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Παράλληλα να σημειώσουμε ότι το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου θα διεξαχθούν παιχνίδια και για τους 3 ομίλους της Β΄΄ κατηγορίας με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο τόσο στις ομάδες που διεκδικούν την άνοδό τους όσο και στις τελευταίες θέσεις των τριών βαθμολογιών.

     

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου οι αναμετρήσεις που έχουν προγραμματιστεί  στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής για την Α΄ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αλλά και για την 21η αγωνιστική στους τρεις ομίλους της Β΄ κατηγορίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έδωσε στην δημοσιότητα η διοργανώτρια αρχή, έχει ως εξής:

      

    ΣΑΒΒΑΤΟ 134-2019

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΓΕΡΟΝΤΑ

    16:30

    ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑ

    ΛΕΚΑΝΗΣ

    16:30

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ

    Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    16:30

    ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑ

    ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

    16:30

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    16:30

    ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

    16:30

    Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004

    ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

    ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    16:30

    Α.Ο. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ

    ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

    16:30

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

    ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

    16:30

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

    Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ

    ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ

    16:30

    Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟ

    ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΛΕΑΣ

     

    ΚΥΡΙΑΚΗ 14-4-2019

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    11:15

    ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ

    ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ

    12:00

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

    ΠΡΙΝΟΥ

    11:15

    ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ

    ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    11:00

    ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΚΑΒΑΛΑ 2004

    Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    16:00

    ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

    ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    15:30

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    16:30

    ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    16:30

    Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    15:30

    ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    16:30

    Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

    ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    15:30

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    ΠΟΤΟΥ

    15:30

    ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ

    ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΖΥΓΟΥ

    16:30

    ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ

    ΑΣΠΙΣ  ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

     

     

    Comments are closed.