Bookmarks

    Η μεγάλη ώρα για την ανάδειξη του πρωταθλητή στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας έφτασε και την ερχόμενη Κυριακή 14 Απριλίου με την προγραμματισμένη 65η και τελευταία αγωνιστική , αναμένεται να κριθούν τα πάντα.

     

    Ο Α.Ο.Κ. του Παύλου Δερμιτζάκη που βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ένα βαθμό περισσότερο από τον Νέστο Χρυσούπολης είναι μόλις μία ανάσα αγκαλιά με την κατάκτηση της 1ης θέσης αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει μέσα στην Ξάνθη να ξεπεράσει με επιτυχία κατακτώντας τους 3 βαθμούς της νίκης κόντρα στην τοπική Ασπίδα. Πρόκειται για την αναμέτρηση που θα κρίνει τα πάντα αφού από το αποτέλεσμα της  θα ανακηρυχτεί ο κατακτητής της κορυφής  που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Α.Ο.Κ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως βέβαια και η αναμέτρηση του Νέστου Χρυσούπολης με τον Αετό Ορφανού θα βρίσκονται στο επίκεντρο της 25ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής και το πιο πιθανό είναι οι παράγοντες, οι ποδοσφαιριστές  αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας της Χρυσούπολης να έχουν το μυαλό τους περισσότερο στην αναμέτρηση της Ξάνθης και λιγότερο στο εντός έδρας παιχνίδι τους κόντρα στην ομάδα του Παγγαίου. Όπως το νόμισμα έχει δύο όψεις έτσι και το φινάλε στον 1ο όμιλο δεν αποκλείεται να περιέχει τι ίδιο ακριβώς πράγμα. Δηλαδή ή της φυσιολογική επικράτηση του Α.Ο.Κ. ώστε πολύ γρήγορα να ξεκαθαρίσουν τα πάντα ή ένα φινάλε συγκλονιστικό  στο γήπεδο της Ξάνθης με πού σασπένς και την αγωνία να είναι στο κατακόρυφο. Και αυτό διότι δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια και πολλές φορές στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής , οι εμπειρίες για τους δύο πρωταγωνιστές, θετικές ή αρνητικές είναι ακόμη νωπές. Γεγονός πάντως είναι ότι το φινάλε αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για να μάθουμε  ποια ομάδα απευθείας θα εξασφαλίσει την άνοδο και ποια θα διεκδικήσει μέσω αγώνα μπαράζ την ίδια ακριβώς επιτυχία.

     

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη (10/4)  η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς που θα ξεκινήσουν στις 4.

    Αναλυτικά:

    1ος όμιλος (26η αγωνιστική)

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κεραυνός Πέρνης, Τσοπουλίδης, Έμπλιουκ, Κηλικιώτης (Ξάνθης)

    ΠΑΟ Κοσμίου – Απόλλων Παραλιμνίου, Κεφίλης, Τερζόπουλος (Έβρου), Κυριαζής (Θεσσαλίας)

    Ασπίδα Ξάνθης – Καβάλα,Παρχαρίδης (Δράμας), Γκιόση, Καραγιάννης (Θράκης)

    Ορφέας Ξάνθης – Εθνικός Σιδηροκάστρου,Χορόζογλου (Δράμας), Καρασαββαΐδης, Ζαχαριάς (Καβάλας)

    Νέστος Χρυσούπολης – Αετός Ορφανού,Χαψιάς, Αναστασιάδης, Σακκός (Σερρών)

    Α.Ε. Καλαμπακίου – Άρης Αβάτου,Μιχουλιάς, Νταβέλας, Τσεχελίδης (Μακεδονίας)

    Αλέξανδρος Κιλκίς – Πανσερραϊκός, Παπαδόπουλος, Τυριακίδης, Φραγιός (Μακεδονίας)

    19 Responses to “Κρίνονται τα πάντα την Κυριακή (17/4) για την κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής”