Bookmarks

    Στην τελική ευθεία έχουν μπει όλα τα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου είναι λογικό να υπάρχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον σε όλες τις αναμετρήσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για να διεξαχθούν, για την 21η αγωνιστική της Α’  κατηγορίας καθώς και για την 20η αγωνιστική στους 3 ομίλους της Β΄ κατηγορίας.

     

    Η αγωνία βέβαια κορυφώνεται στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας εκεί όπου Βύρωνας Καβάλας και Δόξα Θεολόγου μέχρι το τέλος αναμένεται να διεκδικήσουν την άνοδό τους. Φαβορί βέβαια είναι το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη το οποίο βρίσκεται στο συν 3 από την ομάδα της Θάσου, με την ομάδα του Βύρωνα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής να ταξιδεύει στις Κρηνίδες για να αντιμετωπίσει με στόχο τη νίκη τον τοπικό Κεραυνό. Από την άλλη πλευρά η Δόξα Θεολόγου θα πρέπει πάση θυσία να πάρει τους βαθμούς της νίκης σε βάρος του Ατρομήτου Χαλκερού για να διατηρηθεί ζωντανή στο «κόλπο» της ανόδου ενώ ο Βρασίδας της Νέας Περάμου στο γήπεδό του θα φιλοξενήσει τον Άρη Πηγών σε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι χωρίς ωστόσο το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι ανάλογο. Στο γήπεδο του Κωτσάλου θα φιλοξενηθεί μία ακόμη πάρα πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ της νεανικής ομάδας και του Ορφέα Ελευθερούπολης με τα δύο συγκροτήματα να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής της 21ης αγωνιστικής της Α’  κατηγορίας σημαντικό παιχνίδι με κίνητρο το γόητρο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης ανάμεσα στον τοπικό Ναζιανζό και την Αναγέννηση Λιμεναρίων ενώ στο γήπεδο των Φιλίππων η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Φρίξο Πλατανοτόπου. Τέλος ο Θεαγένης Θάσου θα προσθέσει στο ενεργητικό του τους τρεις βαθμούς της νίκης σε βάρος του Ολυμπιακού Καβάλας αφού όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον βέβαια υπάρχει και στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας στο οποίο δίνετε συνέχεια και στους τρεις ομίλους με την διεξαγωγή της προγραμματισμένης 20ης αγωνιστικής.     Για τον 1ο όμιλο η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα θα υποδεχθεί τον Γέροντα ενώ ο Απόλλων Χρυσοχωρίου που ακολουθεί στη 2η θέση θα φιλοξενήσει τους Μυρμιδόνες. Σε ότι έχει να κάνει με τον 2ο όμιλο, για την 20η αγωνιστική η πρωτοπόρος Δόξα Αμυγδαλεώνα θα κάνει το προγραμματισμένο της ρεπό κάτι το οποίο θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί ο 2ος της βαθμολογίας Μακεδονικός Αμισιανών που αγωνίζεται με την Ασπίδα Πολυστύλου εκτός έδρας. Τέλος στον 3ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας ο πρωτοπόρος ΜΑ Ορφανίου δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα στο εντός έδρας παιχνίδι που θα δώσει  με την ΑΕ Πιερέων ενώ ο Αστέρας Φωλιάς που ακολουθεί στην 2η θέση, θα υποδεχθεί σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση  τον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα. Συμπληρωματικά να σημειώσουμε το ότι τόσο το πρωτάθλημα της Α’  κατηγορίας όσο και το αντίστοιχο της Β΄ κατηγορίας, που βρίσκονται στην κορύφωσή τους σε κάθε αγωνιστική που διεξάγεται περιλαμβάνει καθοριστικά παιχνίδια για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδό του και για εκείνες που κάνουν αγώνα για παραμείνουν στην κατηγορία που αγωνίζονται.

     

    Αναλυτικά το πρόγραμμα για την 21η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας, το αντίστοιχο των τριών ομίλων της Β΄ κατηγορίας των πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας που διεξάγονται ΤΟ Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου είναι το εξής:

     

    ΣΑΒΒΑΤΟ 30-3-2019

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

    15:30

    Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

    ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ

    ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ

    15:30

    ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ

    ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

    15:30

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

    ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    15:30

    ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

    15:30

    ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    15:30

    Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    ΟΡΦΑΝΙΟΥ

    15:30

    Μ.Α. ΟΡΦΑΝΙΟΥ

    Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004

    ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    15:30

    ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟ

    ΚΑΡΥΑΝΗΣ

    15:30

    Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ

    Α.Ο. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

    15:30

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

     

    ΚΥΡΙΑΚΗ 31-3-2019

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΠΟΤΑΜΙΑΣ

    11:00

    Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑ

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑ

    ΠΟΤΟΥ

    11:00

    ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    11:00

    ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

    ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΕΝΩΣΙΑΚΟ

    11:00

    ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ

    Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    16:00

    ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

    ΠΟΤΟΥ

    16:00

    ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    ΛΙΜΕΝΑ

    16:00

    ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    16:00

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    16:00

    Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    16:00

    ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    16:00

    ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ

    ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

    16:00

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

    ΚΑΒΑΛΑ 2004

    ΦΩΛΙΑΣ

    16:00

    ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΛΕΑΣ

    ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

     

    Comments are closed.