Bookmarks

    Σαφές προβάδισμα για την συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας απέκτησε ο Αετός Ορφανού και η Αναγέννηση  Λιμεναρίων στους πρώτους ημιτελικούς που έγιναν για τον φετινό θεσμό.

     

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι στο γήπεδο του Οφρυνίου ο Αετός Ορφανού αξιοποίησε την ανωτερότητά του και έφτασε στη νίκη απέναντι στον Βύρωνα Καβάλας με σκορ (3-1). Για την ομάδα του Δημήτρη Σίτσα τα γκολ σημείωσαν οι Σαβατιανός, Δουμάνης, Κωνσταντινίδης ενώ για τον Βύρωνα ο Καρίπογλου. Από την άλλη πλευρά στο γήπεδο της Νέας Περάμου ο τοπικός Βρασίδας υποχρεώθηκε σε ήττα από την Αναγέννηση Λιμεναρίων με σκορ (0-1). Το μοναδικό γκολ με το οποίο κρίθηκε ο συγκεκριμένος ημιτελικός σημείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Λορέντζος. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι οι δύο επαναληπτικοί των ημιτελικών αγώνων του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας θα διεξαχθούν στις 27 Μαρτίου στα γήπεδα του Χαλκερού και των Λιμεναρίων ενώ ο μεγάλος τελικός του θεσμού θα διεξαχθεί στο τέλος Απριλίου.

     

    Διευκρινήσεις πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου

    Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρών Σωματείων Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο ενημερώνει όλα τα σωματεία που έχουν προκριθεί στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Καβάλας ότι, σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια, εφαρμόζεται το άρθρο 20 παρ. 5  και 6 του ΚΑΠ. Παράλληλα να σημειωθεί ότι αν και πάλι προκύψει ισοβαθμία, τότε οι δύο ομάδες, μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα (επαναληπτικού), συνεχίζουν σε παράταση μισής ώρας σε δύο ημίχρονα των 15 λεπτών το καθένα. Εάν και μετά την παράταση  το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο, τότε η νικήτρια ομάδα θα ανακηρυχθεί ύστερα από τη διαδικασία των πέναλτι (άρθρο 20, παρ. 12 του ΚΑΠ).

     

    Τελικός κυπέλλου κατηγοριών Β2 κατηγορίας

    Μία ακόμη ημέρα γιορτής για το τοπικό μας ποδόσφαιρο αναμένεται να διοργανώσει η ΕΠΣ Καβάλας, με τον τελικό του Κυπέλλου της Β2 Κατηγορίας, ανάμεσα στον Ηρακλή Καβάλας και τον Κεραυνό Καλλιράχης. Ο Ηρακλής Καβάλας, παλαιός γνώριμος από τη συμμετοχή του σε πολλούς τελικούς Κυπέλλου, σε κάποιους εκ των οποίων στέφθηκε Κυπελλούχος, συναντά τον Κεραυνό Καλλιράχης μία ομάδα που κάνει την παρθενική της εμφάνιση σε έναν τελικό Κυπέλλου. Οι οικοδεσπότες παράγοντες της Δόξας Θεολόγου Ποτού σε συνεργασία με τον Κεραυνός Καλλιράχης, θα φροντίσουν να μετατρέψουν τον αγώνα σε μία γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 στο γήπεδο Ποτού Θάσου, με ώρα έναρξης στις 14:30 μ.μ.. `Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας, θέλοντας να τονώσει και πάλι το ποδόσφαιρο της Περιφέρειας, επέλεξε ένα γήπεδο της Θάσου, ώστε να  διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου της Β2 Κατηγορίας.

     

    Εξ’ αναβολής αγώνας της Β3 κατηγορίας

    Ο εξ’ αναβολής αγώνας της Β3 Κατηγορίας, ανάμεσα στον Α.Ο. Κάρυανης και τον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στις 15:30 μ.μ..

     

     

    21 Responses to “Σαφές προβάδισμα για τον τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Κ. απέκτησαν Αετός Ορφανού και Λιμενάρια”