Bookmarks

    Μετά το ρεπό που πήραν οι ποδοσφαιριστές  του Α.Ο.Κ. λόγω του τριημέρου της  Καθαρής Δευτέρας, στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Α.Ο.Κ για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο του Οφρυνίου κόντρα στον δυνατό Αετό Ορφανού.

     

    Πρόκειται για ένα σημαντικό ντέρμπι για το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη  το οποίο πάση θυσία θέλει τους τρεις βαθμού της νίκης προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πάντως εκείνο το οποίο είναι γνωστό είναι το ότι άπαντες μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας της Καβάλας και ειδικότερα ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης γνωρίζει καλύτερα από όλους τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου ντέρμπι και μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις που θα ακολουθήσουν μέχρι και την ημέρα του αγώνα με τον Αετό Ορφανού αναμένεται να ρίξει ιδιαίτερα μεγάλο βάρος στο κομμάτι της ψυχολογίας ενώ σε επίπεδο προπονήσεων στο θέμα της τακτική. Βέβαια είναι γνωστό ότι κυρίαρχο χαρακτηριστικό μέσα στα αποδυτήρια των « Αργοναυτών» είναι η ηρεμία που επικρατεί  μεταξύ των ποδοσφαιριστών αφού η διαφορά με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Νέστο Χρυσούπολης βρίσκεται μόλις στον ένα βαθμό διαφορά. Πρόκειται για ένα σκηνικό το οποίο σίγουρα μπορεί να ανατραπεί στις επόμενες αγωνιστικές του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας  με βάσει το πρόγραμμα των δύο ομάδων , σε βαθμολογικό επίπεδο, με τον Α.Ο.Κ. να έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξος για να κατακτήσει την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Εύκολη νίκη με (5-0) επί της ΑΕΚ Καβάλας

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι στο γήπεδο των Αμισιανών ο Α.Ο.Κ. έδωσε φιλικό παιχνίδι επικρατώντας  με σκορ (5-0) της ΑΕΚ Καβάλας. Στο α` 45λεπτο οι «Αργοναύτες» σημείωσαν 3 γκολ με τους Γαβριηλίδη, Αδαμάκη, Βαλαβανόπουλο ενώ στην επανάληψη ο Α.Ο.Κ. πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τους Μπλιό και Μαρκόπουλο.

    Στο α` μέρος  ο Α.Ο.Κ. αγωνίστηκε με τους: Δεμένικο, Μπλιό,  Λυμπεράκη, Κασμερίδη, Τουμανίδη, Γαβριηλίδη, Γεμιστό, Αδαμάκη, Γιατσβίνοβιτς, Βαλαβανόπουλο και Κέρθι.

    Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Τόσκας, Ζέρης, Μαρκόπουλος, Θωμαϊδης, Παπαδόπουλος, Μαλαμίδης.

     

    Τα αγωνιστικά προβλήματα

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Παύλος Δερμιτζάκης καλείται να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα τα οποία προέκυψαν κυρίως λόγω τραυματισμών. Το πιο «φρέσκο» πρόβλημα για τον Α.Ο.Κ. έχει να κάνει με τον επιθετικό ποδοσφαιριστή Γιώργο Λίτσκα ο οποίος είναι τραυματίας δεν αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Καβάλας και θα ακολουθήσει για το επόμενο 10ήμερο ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις η συμμετοχή του στο ντέρμπι μέσα στο Οφρύνιο κρίνεται αμφίβολη. Την ίδια ώρα γνωστά είναι τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές Ψάλτης  και Ντουρτμές με τον  πρώτο που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το χέρι του εντός των επόμενων ημερών να βγάζει τον γύψο που έχει τοποθετηθεί στο χέρι του προκειμένου να τοποθετηθεί νάρθηκας.

     

    Comments are closed.