Bookmarks

    Με τον αέρα του ενός βαθμού διαφορά από τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Νέστο Χρυσούπολης  και με την πίστη για κατάκτηση της 1ης θέσης, ο Α.Ο.Κ. αγωνίζεται την ερχόμενη Κυριακή  31 Μαρτίου εκτός έδρας με την ΑΕ Καλαμπακίου σε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι και άκρως τεράστιου βαθμολογικού ενδιαφέροντος για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη.

     

    Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου ο βαθμός δυσκολίας για τους «Αργοναύτες» και αυτό διότι η ομάδα του Καλαμπακίου που βρίσκετε μία ακριβώς θέση κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού βεβαίως και θα εξαντλήσει όσα  περιθώρια υπάρχουν για να παραμείνει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονιστεί είναι το ότι υπάρχει σημαντική διαφορά δυναμικότητας μεταξύ  του Α.Ο.Κ. και της ΑΕ Καλαμπακίου  κάτι το οποίο καθιστά την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Α.Ο.Κ θα πρέπει να είναι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, σοβαρός,  αγωνιστικά πειθαρχημένος με τους παίκτες του διαρκώς να έχουν καθαρό μυαλό προκειμένου στο τέλος η ομάδα της Καβάλας να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Εδώ μάλιστα που έφτασαν τα πράγματα τρεις μόλις στροφές πριν πέσει η αυλαία στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής για τον Α.Ο.Κ που θέλει να αναδειχθεί πρωταθλητής δεν υπάρχει το ελάχιστο περιθώριο ούτε για την απώλεια ενός βαθμού. Μάλιστα από την πλευρά του ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης δικαιολογημένα στις καθημερινές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε εφιστά στους ποδοσφαιριστές του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μέσα στο Καλαμπάκι προκειμένου στο τέλος του αγώνα να γίνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πολύ σημαντικής νίκης. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία του Α.Ο.Κ.  βρίσκετε σε εξέλιξη και το πολύ ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία του είναι το ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης  δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα πρόβλημα  και ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί στην έδρα της ΑΕ Καλαμπακίου με γεμάτο το «οπλοστάσιο». Και αυτό γιατί ο Ψάλτης που αποθεραπεύτηκε πλήρως έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και υπολογίζεται στα πλάνα του Παύλου Δερμιτζάκη ενώ ο Ντουρτμές διανύει στάδιο αποκατάστασης μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

     

    Εκδρομή στο Καλαμπάκι

    Τέλος να αναφέρουμε ότι η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. βάζει δωρεάν λεωφορείο για τους φιλάθλους της ομάδας για την μετακίνηση τους στο Κυριακάτικο παιχνίδι μέσα στην έδρα του ΑΕ Καλαμπακίου.  Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 13.45 από την παραλιακή κάτω από τα γραφεία του Α.Ο.Καβάλα.  Παράλληλα να τονίσουμε ότι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στο Ψητοπωλείο Δεληκάρης καθώς  και στα γραφεία του ΑΟΚ.

     

     

     

     

    Comments are closed.