Bookmarks

    Η διακοπή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής όπως βέβαια και του 1ου ομίλου αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Α.Ο.Κ.  προκειμένου οι παίκτες του να ξεκουραστούν και ταυτόχρονα «φορτώσουν τις μπαταρίες τους για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται.

     

    Η διακοπή οφείλεται στο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας  και ο προπονητής των «Αργοναυτών» να δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του ώστε να ξεφύγουν κατά κάποιο τρόπο από το βαρύ πρόγραμμα που προηγήθηκε και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις οι οποίες «φόρτωσαν» αγωνιστικά και ψυχολογικά όλους όσους βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της  ομάδας της Καβάλας. Έτσι το μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι που ακολουθεί για τον Α.Ο.Κ. στο γήπεδο του Οφρυνίου με τον Αετό Ορφανού μετατίθεται για μία εβδομάδα αργότερα με την τεχνική ηγεσία του να έχει τη δυνατότητα προκειμένου να σχεδιάσει ακόμη καλύτερα τα πλάνα της για ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι. ‘Άλλωστε άπαντες εντός των αποδυτηρίων του ΑΟΚ πάρα πολύ καλά γνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα μέσα στον Αετό Ορφανού αλλά ταυτόχρονα γνωρίζουν ακόμη καλύτερα το ότι ο Α.Ο.Κ. για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, θα πρέπει πάση θυσία να επιστρέψει στην βάση του με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο του Οφρυνίου.

     

    Τα αγωνιστικά προβλήματα

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Παύλος Δερμιτζάκης καλείται να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα τα οποία προέκυψαν κυρίως λόγω τραυματισμών. Το πιο «φρέσκο» πρόβλημα για τον Α.Ο.Κ. ;Eχει να κάνει με τον επιθετικό Γιώργο Λίτσκα ο οποίος είναι τραυματίας και θα ακολουθήσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις η συμμετοχή του στο ντέρμπι μέσα στο Οφρύνιο κρίνεται αμφίβολη. Την ίδια ώρα γνωστά είναι τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές Ψάλτης  και Ντουρτμές με τον  πρώτο που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το χέρι του εντός των επόμενων ημερών να βγάζει τον γύψο που έχει τοποθετηθεί στο χέρι του προκειμένου να τοποθετηθεί νάρθηκας. Βέβαια τα ευχάριστα για τον προπονητή της ομάδας της Καβάλας  Παύλο Δερμιτζάκη έρχονται με τα νέα της επιστροφής του μέσου ποδοσφαιριστή Βασίλη Γαβριηλίδη στη βασική ενδεκάδα της ομάδας της Καβάλας αφού ο παίκτης εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών ημερών της τιμωρίας του.

     

    Φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Καβάλας

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τονίσουμε ότι λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος ο Α.Ο.Κ. προγραμμάτισε να δώσει φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Καβάλας το ερχόμενο Σάββατο 9 Μαρτίου στις 3:30 στο γήπεδο των Αμισιανών. Πρόκειται για ένα φιλικό κατά τη διάρκεια του οποίου η τεχνική ηγεσία των «Αργοναυτών» αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές ρου ΑΟΚ οι οποίοι δεν τον έχουν πάρει στους επίσημους αγώνες του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Comments are closed.