Bookmarks

    Τρεις εξ αναβολής αγώνες για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 9 και 10 Φεβρουαρίου και επί της ουσίας το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα έχει ρεπό αφού δεν θα διεξαχθεί η 16η αγωνιστική του. Αντίθετα θα έχουμε φουλ ποδοσφαιρική δράση σε ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας  με την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής και στους τρεις ομίλους του.

     

    Βέβαια εκείνο το οποίο  πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι και οι τρεις εξ αναβολής αγώνες που διεξάγονται για την Α΄ κατηγορία  παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για την κορυφή της βαθμολογίας όσο και για τις τελευταίες θέσεις της. Το σημαντικότερο από τα τρία παιχνίδια έχει προγραμματιστεί για να διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης μεταξύ του τοπικού Ναζιανζού και της Δόξας Θεολόγου. Ένα παιχνίδι με διπλό βαθμολογικό ενδιαφέρον κυρίως για την ομάδα της Θάσου η οποία πάση θυσία θέλει τους βαθμούς της νίκης για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τον Βύρωνα Καβάλας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εξίσου μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και στην αναμέτρηση του Ορφέα Ελευθερούπολης με τον Ατρόμητο Χαλκερού με τους γηπεδούχους να θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε να παραμείνουν  σε τροχιά ανόδου. Τέλος στο γήπεδο των Φιλίππων ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος  θα υποδεχθεί τον Θεαγένη Θάσου σε μία αναμέτρηση που ενδιαφέρει και τις δύο ομάδες, στο κυνήγι της παραμονής. Σε ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας  της Ε.Π.Σ. Καβάλας να τονίσουμε ότι η πρωτοπόροι των τριών ομίλων του δοκιμάζονται μακριά από τα γήπεδά τους έχοντας αρκετά δύσκολο έργο. Πιο συγκεκριμένα η πρωτοπόρος του 1ου ομίλου ομάδα της Κεραμωτής θα αγωνιστεί στο γήπεδο του Ξεριά με αντίπαλο τον τοπικό Πανιώνιο ενώ ο πρωτοπόρος του20υ ομίλου της Β΄ κατηγορίας Μακεδονικός Αμισιανών θα δοκιμαστεί στην έδρα της Δόξα Αμυγδαλεώνα με το συγκρότημα του Άρη Μαγκαφίνη να θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει τη διαφορά του από τους υπόλοιπους διεκδικητές του. Τέλος για τον 3ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας ο πρωτοπόρος ΜΑ Ορφανίου θα αγωνιστεί στην έδρα του Αγίου Ανδρέα κόντρα στον τοπικό ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Αναλυτικά οι αναμετρήσεις που πρόκειται να διεξαχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ε.Π.Σ. Καβάλας το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου για τα πρωταθλήματα της Α’ και Β΄ κατηγορίας , τα γήπεδα που θα τις φιλοξενήσουν και οι ώρες διεξαγωγής του, έχουν ως εξής:

     

     

    ΣΑΒΒΑΤΟ 9-2-2019

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    15:00

    ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

    ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

    15:00

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

    ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ

    15:00

    ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ

    ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    15:00

    ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

    15:00

    ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

    ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ

    ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

    15:00

    Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

    ΚΑΡΥΑΝΗΣ

    15:00

    Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

    ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    15:00

    ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ

    ΞΕΡΙΑ

    15:00

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑ

    Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

      

    ΚΥΡΙΑΚΗ 10-2-2019

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΠΟΤΑΜΙΑΣ

    11:00

    Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    11:00

    ΚΑΒΑΛΑ 2004

    ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

    ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    15:00

    Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    15:00

    ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    15:00

    ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    ΓΕΡΟΝΤΑ

    15:00

    ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ

    ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ

    ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    15:00

    ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    Α.Ο. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ

    15:00

    ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ

    Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟ

    ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

    15:00

    ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

    Μ.Α. ΟΡΦΑΝΙΟΥ

    ΕΝΩΣΙΑΚΟ

    15:00

    ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ

    Comments are closed.