Bookmarks

    Στην κατάμεστη, από παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές, πανέμορφη και ζεστή αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιμεναρίων «Το Κάστρο», η ΕΠΣ Καβάλας έκοψε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 τη βασιλόπιτα για τα σωματεία της Θάσου. Παράλληλα, διεξήχθη και η προγραμματισμένη ημερίδα με θέμα την «Αντιμετώπιση του εθισμού των νέων στο διαδίκτυο», με ομιλήτρια την παιδοψυχολόγο κ. Ασημίνα Αγγελίδου.

     

    Από την πλευρά της Ένωσης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Χρήστος Παρασκευάς, πέρα από την κοπή της βασιλόπιτας, έκανε μία γενική ενημέρωση και μία εκτίμηση της μέχρι τώρα πορείας των τοπικών μας πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου. Ο κ. Παρασκευάς τόνισε την προσπάθεια της Ένωσης να τονώσει το ενδιαφέρον των παραγόντων, για αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην περιφέρεια και πιο συγκεκριμένα στο νησί της Θάσου, με σημαντικότερη απόφαση αυτή του να ορισθεί ο τελικός του Κυπέλλου της Κατηγορίας Β2 στο γήπεδο του Ποτού, σε συνδυασμό με μία ημερίδα που θα έχει ως θέμα τους κανονισμούς διαιτησίας.

    Η ικανοποίηση των παραγόντων της Θάσου για την καθιέρωση κοπής βασιλόπιτας στη Θάσου ήταν έκδηλη και εκφράστηκε και μέσα από τις τοποθετήσεις τους κατά τη συζήτηση που ακολούθησε.

    Μεγάλη εντύπωση, αλλά και ικανοποίηση, προκάλεσε η παρουσίαση της ιστορίας του σωματείου Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑ σε διαφάνειες από τον κ. Αθανάσιο Διαλεκτόπουλο.

    Συγκινητική, επίσης, ήταν η στιγμή  της απονομής πλακετών σε δύο σπουδαίους ανθρώπους του Θασιακού ποδοσφαίρου, τον κ. Γεώργιο Μπουκουτσό και τον κ. Αγγελή Διαμαντή. Οι άνθρωποι αυτοί άφησαν ανεξίτηλη την ποδοσφαιρική τους σφραγίδα στα σωματεία τα οποία υπηρέτησαν είτε ως ποδοσφαιριστές, είτε ως προπονητές ή παράγοντες.

    Τέλος, για την ιστορία, το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στο κομμάτι της ΕΠΣ Καβάλας, το οποίο παρέλαβε ο κ. Τάσος Στεφανίδης. Με απόφαση της, η ΕΠΣ Καβάλας θα δωρίσει δύο μπάλες ποδοσφαίρου σε όλα τα σωματεία του νησιού.

     

    Comments are closed.