Bookmarks

    Δυναμική και αντάξια της δυναμικής του ΝΟΚ ήταν η παρουσία των κολυμβητών/τριών στους Χειμερινούς Αγώνες κολύμβησης Βορείου Ελλάδος, που διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 22 και το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου.

     

    Τα δελφίνια του ΝΟΚ εκπροσώπησαν επάξια τον σύλλογό τους καταφέρνοντας να κερδίσουν συνολικά 7 θέσεις στο βάθρο των νικητών. Τα παιδιά δείχνοντας την απαραίτητη αγωνιστική ωριμότητα ως προς τον εαυτό τους, τους συναθλητές τους, τους αντιπάλους τους, τον σύλλογό τους, τους γονείς τους και τον προπονητή τους, αγωνίστηκαν με απαράμιλλο πάθος και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με αποτέλεσμα να έρθουν οι μεγάλες επιδόσεις. Σημείωσαν συνολικά 17 ατομικά ρεκόρ και βελτίωσαν σημαντικά τις θέσεις τους στην Πανελλήνια κατάταξη. Ανάμεσα στις πολύ καλές επιδόσεις, ξεχώρισαν, η επίδοση της ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑΣ στα 800μ ελεύθερο με χρόνο 9’34″27 που αποτελεί όριο πρόκρισης για το Εθνικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών που είναι ο ανώτερος κολυμβητικός αγώνας σε εθνικό επίπεδο, καθώς επίσης και η επίδοση της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ στα 200μ ύπτιο με χρόνο 2’33″23 που αποτελεί επίσης όριο πρόκρισης για την ίδια διοργάνωση. Επίσης τα όρια πρόκρισης για το Εθνικό πρωτάθλημα έχουν πιάσει σε προηγούμενους αγώνες τα αδέρφια ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΥΡΟΠΟΥΛΟΣ στα 50 και 100μ ύπτιο & ΕΛΕΝΗ ΛΥΡΟΠΟΥΛΟΥ στα 50, 100 και 200μ ύπτιο, και τα επιβεβαιώσαν στους αγώνες της Θεσσαλονίκης.

     

    Τα μετάλλια για το ΝΟΚ στους αγώνες κέρδισαν οι:
    1) ΛΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ κατηγορία Εφήβων, 50μ ύπτιο 2η θέση, 100μ ύπτιο 3η θέση

    2) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ κατηγορία Παγκορασίδων Α, 200μ μικτή ομαδική 3η θέση, 200μ ύπτιο 3η θέση
    3) ΘΕΟΛΟΓΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ κατηγορία Παγκορασίδων Α, 200μ ελεύθερο 3η θέση, 400μ ελεύθερο 2η θέση.
    Ένα μετάλλιο προστέθηκε ακόμη με την 3η θέση που κατέλαβε η σκυταλοδρομία 4×200μ ελεύθερο των κοριτσιών στην κατηγορία Παγκορασίδων Α, με τις ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΔΙΠΛΑΡΗ ΚΥΡ. ΛΥΔΙΑ, ΓΙΑΝΚΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ και ΘΕΟΛΟΓΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.

     

    Στους αγώνες αγωνίστηκαν επίσης στα ατομικά τους αγωνίσματα πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ οι:

    1) ΛΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ κατηγορία Κορασίδων, 50, 100, 200μ ύπτιο

    2) ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ κατηγορία Κορασίδων, 200, 400, 800μ ελεύθερο

    3) ΓΙΑΝΚΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ κατηγορία Παγκορασίδων Α, 50, 100, 200μ ύπτιο

    4) ΔΙΠΛΑΡΗ ΚΥΡ. ΛΥΔΙΑ κατηγορία Παγκορασίδων Α, 50, 100, 200μ πρόσθιο.

     

    Προπονητής: Νέζας Θεμιστοκλής

    Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις διακρίσεις τους. Το μέλλον τους ανήκει και ευχόμαστε ολόψυχα να έχουν τα ίδια και καλύτερα αποτελέσματα σ’ αυτό.

     

    Comments are closed.