Bookmarks

    Μονόδρομος αποτελεί για τον Α.Ο.Κ. την Κυριακή (13/1) στις 3 το μεσημέρι η νίκη κόντρα στον Απόλλων Παραλιμνίου  στην πρεμιέρα του β’ γύρου του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας , σε ένα παιχνίδι το οποίο αναμφισβήτητα κρύβει παγίδες και δυσκολίες για το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη.

     

    Ο Α.Ο.Κ θα πρέπει πάρει πάση θυσία τους βαθμούς της νίκης κυρίως δε οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή απέναντι στον Απόλλων Παραλιμνίου ο οποίος θα έρθει στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» για να παίξει ελευθέρα για να κάνει τη ζημιά στην ομάδα της Καβάλας. Σε αγωνιστικό επίπεδο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι παρελθόν αποτελεί από το έμψυχο δυναμικό του ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Βοσνιάδης του οποίου  το συμβόλαιο λύθηκε από κοινού με την ομάδα της Καβάλας και ο παίκτης συνεχίζει την καριέρα του στην Δόξα Δράμας. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Δημήτρη Τόσκα που ζήτησε να αποχωρήσει να σημειώσουμε ότι η απόφαση της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος  είναι κατηγορηματική και αυτή αναφέρει ότι στην περίπτωση που δεν βρεθεί ο αντικαταστάτης του τότε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν θα αποχωρήσει από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη. Αυτό σημαίνει ότι η τεχνική ηγεσία της Καβάλας μπορεί να τον υπολογίζει για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Παραλιμνίου. Αντίθετα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Βασίλης Γαβριηλίδης και Αλέξης Ζέρης οι οποίοι θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Βέβαια είναι γνωστές οι απουσίες των Κέρθι και Ντουτμέ οι οποίοι είναι τραυματίες ενώ ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν υπολογίζει και στον Αργύρη Μπαρέττα που ακολουθεί  ατομικό πρόγραμμα για την φυσική του κατάσταση.

     

    Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής

    Συνοπτικά οι αναμετρήσεις που έχουν προγραμματιστεί για να διεξαχθούν στο πλαίσιο της 14ηςαγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας καθώς επίσης και οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες έχουν ως εξής:

     

    Α.Ο Καβάλα-Απόλλων Παραλιμνίου 
    Διαιτητής: Μιχούλιας (Μακεδονίας) Βοηθοί: Μεταξιώτης-Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)
     Νέστος Χρυσούπολης-Αλέξανδρος Κιλκίς 
    Διαιτητής: Στόλης (Σερρών) Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών)-Ραβίκαλης (Δράμας)
     Ορφέας Puma Ξάνθης-Αετός Ορφανού
    Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Έβρου) Βοηθοί: Δημητριάδης-Καρακασίδης (Θράκης)
    Ασπίδα Ξάνθης-Κεραυνός Πέρνης
    Διαιτητής: Στρατούδης (Έβρου) Βοηθοί: Διαμαντής-Τερζόπουλος (Έβρου)
     ΑΕ Καλαμπακίου-Πανσερραϊκός
    Διαιτητής: Τσιαουσίδης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Κωνσταντίν-Χατζηβασιλείου (Μακεδονίας)
     Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Άρης Αβάτου
    Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας) Βοηθοί: Καρασαββαϊδης-Ζαχαρίας (Καβάλας)
    ΠΑΟ Κοσμίου-Εθνικός Σιδηροκάστρου
    Διαιτητής: Γιαπουτζής (Ξάνθης) Βοηθοί: Εμπλιούκ-Κηλικιώτης (Ξάνθης)

     

     

    Comments are closed.