Bookmarks

    Με στόχο την κατάκτηση μίας ακόμη νίκης η οποία θα διευρύνει ακόμη περισσότερο το σερί των νικών του ο Α.Ο.Κ. την Κυριακή (6/1) στις 3:00 το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» υποδέχεται την Ασπίδα Ξάνθης θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τον 1Ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Η νίκη αποτελεί ανάγκη επιτακτική για το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου αλλά βέβαια να τονίσουμε ότι με την κατάκτηση του «τρίποντου» θέλει να μπει με το «δεξί» στις υποχρεώσεις για το 2019. Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι  το ότι μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας της Καβάλας ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, οι συνεργάτες του και βέβαια οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, κάτι το οποίο σημαίνει ότι το παιχνίδι με την Ασπίδα Ξάνθης απαιτεί σοβαρότητα, υπομονή και κυρίως μεγάλη προσοχή προκειμένου οι «αργοναύτες» να αποφύγουν τυχόν περιπέτειες.

     

    Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία του συγκροτήματος του Παύλου Δερμιτζάκη βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και στις τελευταίες προπονήσεις λαμβάνουν μέρος τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Γιώργος Λίτσκας και Μανώλης Δεμένικος. Ωστόσο ο πρώτος θα έχει δικαίωμα για να αγωνιστεί με την φανέλα του Α.Ο.Κ. μετά τις 16 Ιανουαρίου λόγω της νομοθεσίας και αυτό σημαίνει ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν μπορεί να τον υπολογίζει τόσο για το εντός έδρας παιχνίδι με την Ασπίδα Ξάνθης όσο και για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλων Παραλιμνίου στην πρεμιέρα του β’ γύρου του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν μπορεί παράλληλα να υπολογίζει και στους τιμωρημένους Γαβριηλίδη και Ζέρη οι οποίοι συμπλήρωσαν από τέσσερις κάρτες ο καθένας  και την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας τους θα εκτίσουν στο κυριακάτικο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα είναι γνωστές οι απουσίες των Κέρφι και Ντουρτμέ λόγω των τραυματισμών τους καθώς επίσης και του μέσου επιθετικού Αργύρη Μπαρέττα. Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.Κ με δελτίο τύπου που εξέδωσε ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Μανώλη Δεμένικου.

    Comments are closed.