Bookmarks

    Με γεμάτο το «οπλοστάσιο», με την καλύτερη ψυχολογία και φυσικά με τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή (3/2) ο Α.Ο.Κ. στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραικό σε ένα πολύ κομβικό και καθοριστικό παιχνίδι για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη.

     

    Η αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής για τους «Αργοναύτες» μέσα στις Σέρρες αποτελεί μία έξοδο με βαθμό δυσκολίας αρκετά μεγάλο και το σίγουρο είναι ότι ο Α.Ο.Κ. διευρύνοντας το σερί των νικών του σίγουρα θα δημιουργήσει ακόμη καλύτερες και μεγαλύτερες προϋποθέσεις αφού όπως είναι γνωστό θα ακολουθήσει το πολύ σπουδαίο ντέρμπι με το Νέστο Χρυσούπολης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Έτσι, εκ των  πραγμάτων ο Α.Ο.Κ  στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραικό θα αγωνιστεί μόνο για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης οι οποίοι ναι μεν θα αυξήσουν το σερί των νικών του σε δώδεκα, ωστόσο θα αποτελέσουν μία πολύ σημαντική και ψυχολογική «ένεση» για το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί.

     

    Με γεμάτο το «οπλοστάσιο»

    Ο ευχάριστος πάντως να σημειώσουμε «πονοκέφαλος» για τον Παύλο Δερμιτζάκη αποτελεί το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα πρόβλημα είτε σε επίπεδο τιμωριών είτε και σε επίπεδο τραυματιών. Άπαντες οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας είναι στη διάθεσή του και μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις ο τεχνικός του Α.Ο.Κ. σχεδιάζει τα πλάνα του δίνοντας ιδιαίτερο βάρος σε θέματα κυρίως τακτικής. Βέβαια είναι ακόμη γνωστό ότι ο Ντουρτμές μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε έχει χάσει το υπόλοιπο της φετινής περιόδου.

     

    Με τον κόσμο στο πλευρό του

    Δεν είναι υπερβολή αν αναφέρουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή η Καβάλα θα μετακομίσει στην πόλη των Σερρών προκειμένου οι φίλαθλοι του Α.Ο.Κ. να δώσου δυναμικό παρόν στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραικό. Ήδη το πρώτο λεωφορείο για την κάλυψη των αναγκών των καβαλιωτών φιλάθλων για την μετακίνησή τους στις Σέρρες έχει κλείσει και αν χρειαστεί η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Κ. θα βάλει και δεύτερο λεωφορείο. Πάντως το σίγουρο είναι ότι περισσότεροι από τριακόσιοι καβαλιώτες φίλαθλοι θα βρίσκονται στο Δημοτικό στάδιο των Σερρών προκειμένου με την επιβλητική του παρουσία να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Παύλου Δερμιτζάκη για την κατάκτηση του πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος.

    Comments are closed.