Bookmarks

    Στις τελευταίες δραστηριότητες της αναφέρεται το δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας όπως είναι οι νίκες που σημείωσαν οι μικτές ομάδες της.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικότερα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

     

    -«1. Νίκη πέτυχαν την Τετάρτη (16/1/2019) το απόγευμα οι δύο μεικτές μας ομάδες Κ-14 και Κ-16 σε βάρος των αντίστοιχων ομάδων της ΕΠΣ Θράκης.

    Η ομάδα της κατηγορίας Κ-14 πήρε τη νίκη με το ευρύ 6-1 και η ομάδα της κατηγορίας Κ-16 επιβλήθηκε με 1-0, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τη συνέχεια.

    2. Με έγγραφο της η ΕΠΟ τροποποιεί το αγωνιστικό πρόγραμμα των μεικτών ομάδων. Πιο συγκεκριμένα, η 5η αγωνιστική, όπου η ΕΠΣ Ξάνθης υποδέχεται την ΕΠΣ Καβάλας και η ΕΠΣ Θράκης την ΕΠΣ Έβρου, θα διεξαχθεί στις 30/1/2019, αντί για τις 23/1/2019 που αρχικά είχε ορισθεί.

    3. Επειδή τα σωματεία της Ένωσής μας έχουν προχωρήσει σε έκδοση της ατομικής Κάρτας Υγείας των ποδοσφαιριστών τους και θα ήταν άδικο να μη μπορούν να κάνουν χρήση αυτής, από τη στιγμή που μπήκαν στον κόπο και ανταποκρίθηκαν σε αυτή την υποχρέωση, ενημερώνουμε τα παρακάτω:

    Όλα τα σωματεία μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τόσο την κατάσταση υγείας, όσο και την Κάρτα Υγείας. Θα έχουν, δηλαδή, την δυνατότητα στους αγώνες τους να χρησιμοποιούν την κάρτα αντί της  κατάστασης υγείας ή και το αντίθετο».

     

    Comments are closed.