Bookmarks

    O σύλλογος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. θα ξετυλίξει τις πολλές και μοναδικές σελίδες της πολύχρονης ιστορίας του Α.Ο.Κ. και αυτό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ στην «Καβαλιώτισσα» κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης η οποία αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και θα έχει τριπλό εορταστικό χαρακτήρα.

     

    Θα είναι μία εκδήλωση αφιερωμένη στην ιστορία του Α.Ο.Κ. από το 1965 μέχρι και τώρα και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αναμνήσεις θα ξαναγυρίσουνε αφού θα τιμηθούν για την πολύτιμη προσφορά τους στους «Αργοναύτες» ποδοσφαιριστές από την ημέρα ίδρυσης της ομάδας μέχρι σήμερα. Στιγμές μοναδικές, ανεπανάληπτες, στιγμές οι οποίες θα παραμείνουν χαραγμένες για μία ζωή στις καρδιές όλων και οι οποίες θα ξετυλίξουν το μεγάλο κουβάρι της ιστορίας του Α.Ο.Κ. από το 1965 μέχρι τώρα.

     

    Η συνέντευξη τύπου

    Για τον χαρακτήρα της εκδήλωσης, για τα μηνύματα που θα στείλει αλλά και γενικότερα για την πρωτοβουλία που πρόκειται να αναπτυχθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ στο κοσμικό κέντρο «Καβαλιώτισσα», αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος του συλλόγου Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. Κώστας Λιόλιος ο οποίος μεταξύ των άλλων τόνισε και τα εξής:

     

    -«Το κάλεσμα πραγματοποιείται σχετικά με την πρωτοβουλία των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. για να τιμήσουν όλους εκείνους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι προσεφέραν στην ομάδα από το 1965 μέχρι σήμερα.   Είναι αυτοί που φορέσανε τη φανέλα, την ιδρώσανε, κλάψανε, χαρήκανε και δίχως άλλο αποτελεί μια μεγάλη τιμή για αυτούς που τα δώσανε όλα για τον Α.Ο.Κ.. Επίσης θα τιμηθούν παλιοί πρόεδροι της ομάδας,  γιατροί, φυσικοθεραπευτές, δημοσιογράφοι και δυο φίλαθλοι.  Αυτές είναι οι σκέψεις για μια μεγάλη  διαδρομή που συμπληρώνει 54 χρόνια.  Βέβαια θα ήθελα να τονίσω ότι συμπληρώνονται 50 χρόνια από την άνοδο στην Α` Εθνική αλλά και τα 38 χρόνια λειτουργίας των Παλαίμαχων του Α.Ο.Κ..  Παράλληλα θα κόψουμε και την πίτα μας.

    Πρέπει να τονίσω ότι αξίζει αυτή η εκδήλωση γιατί θα θυμηθούμε όλοι μας τις μεγάλες στιγμές της ομάδας.   Θα έρθουν προπονητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, φίλαθλοι που αγαπήσανε και στηρίξανε την ομάδα.  Είμαστε κοντά στην ομάδα στα καλά αλλά και στα δύσκολα. Ευχόμαστε σαν Παλαίμαχοι ο σημερινός ΑΟ.Κ. .να ξεφύγει από αυτή την κατηγορία.   Παρά τα πενιχρά μας οικονομικά διοργανώνουμε αυτή την εκδήλωση που την προετοιμάζουμε εδώ και 3 χρόνια.   Είμαστε ένας σύλλογος χωρίς στέγη.  Χρόνια παλεύουμε να βρούμε μια στέγη στην Καβάλα για να βάλουμε το αρχείο μας.  Δυστυχώς κανείς μέχρι τώρα δεν μας έδωσε στέγη αφού υπάρχουν γραφεία άδεια.

    Η δική μας η γενιά στον Α.Ο.Κ. είναι η τελευταία και από εκεί και πέρα υπάρχει μια ακόμη γενιά και μετά το χάος.  Με την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με τη συμμετοχή πολλών ξένων παικτών, δύσκολα θα υπάρξουν άλλες γενιές Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.   Θέλουμε να κρατήσουμε το σύλλογο ψηλά με γραφεία και να συνεχίσει το έργο το δικό μας η επόμενη γενιά που θα ακολουθήσει μετά από μας.   Θα τιμηθούν όλοι οι παλαίμαχοι που θα είναι παρόντες στην εκδήλωση.

    Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να πω δημόσια είναι το ότι δεν θα μπορέσαμε να κάνουμε αυτή την εκδήλωση αν δεν είχαμε τη συμπαράσταση του Δήμου Καβάλας και προσωπικά της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα αλλά και του Επιμελητηρίου Καβάλας και του προέδρου του Μάρκου Δέμπα.  Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους σε μεγάλο βαθμό που μας συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια μας.  Αυτή η εκδήλωση ήταν μια επιθυμία όλων μας  και προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να βγει σε πέρας με την αναμενόμενη επιτυχία».

    Comments are closed.