Bookmarks

    Παραμονές των Χριστουγέννων οι ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας παίζουν όλες ποδόσφαιρο αφού το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου έχουμε φουλ ποδοσφαιρική δράση, με πολλά σημαντικά παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες της τοπικής ένωσης. Πιο συγκεκριμένα θα υπάρχει φουλ ποδοσφαιρική δράση με τη διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής ημέρας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας καθώς και με τις αναμετρήσεις οι οποίες θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και για τους τρεις ομίλους στη Β’ κατηγορία.

     

    Σε ότι να κάνει με την Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας, το σίγουρο είναι ότι οι ομάδες που πρωταγωνιστούν και διεκδικούν την άνοδο θέλουν να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2018  με νίκες. Αυτό ισχύει για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Βύρωνα Καβάλας ο οποίος στο γήπεδο του «Κωτσάλου» θα αντιμετωπίσει τον ουραγό της βαθμολογίας και πολύ αδύναμο Ολυμπιακό Καβάλας. Η έξοδος του Ορφέα Ελευθερούπολης στη Θάσο για την αναμέτρηση με τη Δόξα Θεολόγου είναι ιδιαίτερα καθοριστική και τι σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ποτού και το σίγουρο είναι ότι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων από τη Θάσο. Πολύ σημαντική χαρακτηρίζεται και η αναμέτρηση η οποία έχει προγραμματιστεί για να διεξαχθεί στο γήπεδο των Πηγών. Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον ανάμεσα στον τοπικό Άρη και την Αναγέννηση Λιμεναρίων. Στο γήπεδο των Φιλίππων ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος θα φιλοξενήσει τον Βρασίδα Νέας Περάμου σε ένα παιχνίδι με διπλό βαθμολογικό ενδιαφέρον ενώ η ΑΕΚ Καβάλας που διανύει περίοδο φόρμας θα ταξιδέψει στη Θάσο για να αντιμετωπίσει στον Λιμένα τον Θεαγένη με τις δύο ομάδες να θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Εξίσου πολύ ενδιαφέρουσα με βαθμολογικό ενδιαφέρον χαρακτηρίζεται η αναμέτρησης η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Χαλκερού. Εκεί όπου η ομάδα του Ατρομήτου η οποία φέτος πραγματοποιεί μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θα υποδεχθεί τον Φρίξο Πλατανοτόπου της οποίας το πόστο της τεχνικής ηγεσίας έχει αναλάβει ο προπονητής Νίκος Καραπιπέρης. Τέλος στο γήπεδο των Κρηνίδων διεξάγεται η πολύ σημαντική αναμέτρηση μεταξύ του τοπικού Κεραυνού και του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης , μία ομάδα της οποίας τα ηνία έχει αναλάβει πλέον ο προπονητής, παίρνοντας την σκυτάλη  από τον Κυριάκο Σταυρίδη. Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με σημαντικά παιχνίδια τα οποία διεξάγονται για τους τρεις ομίλους της Β’ κατηγορίας με τους πρωτοπόρους, Κεραμωτή, Μακεδονικό Αμισιανών και ΜΑ Ορφανίου για την 11η αγωνιστική εύκολα ή δύσκολα να φτάνουν σε μία ακόμη νίκη.

     

    Συνοπτικά οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου, τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες της Α’ και Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας και οι ώρες έναρξης των παιχνιδιών έχουν ως εξής:

     

    ΣΑΒΒΑΤΟ 22-12-2018

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    15:00

    Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    15:00

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    ΠΗΓΩΝ

    15:00

    ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    15:00

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΛΕΚΑΝΗΣ

    15:00

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ

    ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    15:00

    ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑ

    ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

    15:00

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

    Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑΣ

    ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    15:00

    ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ

    ΕΝΩΣΙΑΚΟ

    15:00

    ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

    ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

    15:00

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

    ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΛΕΑΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

    15:00

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

    ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ

    ΚΑΡΥΑΝΗΣ

    15:00

    Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ

    ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΣ ΠΑΛ/ΡΙΟΥ

     

    ΚΥΡΙΑΚΗ 23-12-2018

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    11:00

    ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

    ΠΟΤΟΥ

    11:00

    ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ

    ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ

    ΛΙΜΕΝΑ

    15:00

    ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

    Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΠΟΤΟΥ

    15:00

    ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

    ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    15:00

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ

    15:00

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ

    ΚΑΒΑΛΑ 2004

    ΠΡΙΝΟΥ

    15:00

    ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ

    ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

    ΖΥΓΟΥ

    15:00

    ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    15:00

    ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ

    15:00

    ΑΣ ΠΑΓΓΑΙΟ

    ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

    ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    15:00

    Α.Ο. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    Μ.Α. ΟΡΦΑΝΙΟΥ

    Comments are closed.