Bookmarks

    «Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλαμίτσα», με την φράση αυτή το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο δελτίο τύπου που εξέδωσε επιχειρεί να κινητοποιήσει τον φίλαθλο κόσμο για να δώσει δυναμικό παρόν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

     

    Πρόκειται για ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα για ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου για την ομάδα του Ανδρέα Καραπιπερίδη η οποία πάση θυσία θα πρέπει να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του συγκροτήματος από το Αιγάλεω και να πάρει το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα. Σε αυτή την προσπάθεια που θα καταβληθεί από τους παίκτες της Ένωσης οι κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου  της Καλαμίτσας το ερχόμενο Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα θα πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτες. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης μιας και η σοβαρότητα του αγώνα σε συνάρτηση με την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Ανδρέα Καραπιπερίδη δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο για νέα απώλεια. Σε αγωνιστικό επίπεδο να θυμίσουμε ότι τα προβλήματα είναι γνωστά αφού στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Καβάλας δεν θα είναι οι τραυματίες Νίκος Καμάρας και Σταύρος Κουμλέλης.

     

    Η ανακοίνωση της Ένωσης Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    -«Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλαμίτσα!

    Έναν πολύ κρίσιμο αγώνα δίνει η Ομάδα μας το Σάββατο 22/12 στις 17:00!
    Αντιμετωπίζει στο Αλεξάνδρα Δήμογλου τον Διαγόρα Δρυοπιδέων και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για την Νίκη!

    Η παρουσία μας και η στήριξη μας είναι αναγκαία για την έκβαση του αγώνα και θεωρείται σίγουρη!
    Παίζουμε μπάσκετ μαζί με με τους παίκτες μας και από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό αποδεικνύουμε για μία ακόμη φορά ότι είμαστε ο έκτος παίκτης της Ομάδας!

    Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νίκη».

     

     

    Comments are closed.