Bookmarks

    Ο Α.Ο.Κ μετά την εύκολη που πέτυχε σε βάρος τη ΑΕ Καλαμπακίου με σκορ (3-0) έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της ανόδου και είναι γεγονός ότι η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη όχι  μόνο αποδίδει καλό ποδόσφαιρο αλλά παίρνει άνετες νίκες με την πολυφωνία που την διακρίνει στην επίθεση.

     

    Με βάση όλα τα παραπάνω δικαιολογημένη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί εντός των αποδυτήριων της ομάδας της Καβάλας αλλά και σε επίπεδο των φιλάθλων της και πλέον όλοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί στην Αλεξανδρούπολη.

     

    Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη

    Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε τα εξής:

    -«Ήταν ένα παιχνίδι που το αντιμετωπίσαμε όπως όλα τα άλλα, με πολύ σοβαρότητα και πειθαρχία. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω στον αντίπαλο και ήμασταν πάρα πολύ έτοιμοι. Προσπαθούμε να περάσουμε ότι αυτά τα ματς με μικρότερο βαθμό δυσκολίας είναι τα πιο δύσκολα γιατί αν έχεις κάποια απώλεια είναι αυτά που σε πληγώνουν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών γιατί αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα. Προσπαθούμε να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία, χτίζοντας ένα σερί νικών, βάση της εικόνας που έχουμε σαν ομάδα και την ποιότητα των παικτών. Προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε ένα δυνατό σημείο που έχει ο αντίπαλος και που είναι η άγνοια κινδύνου αφού δεν έχει να χάσει τίποτα σε αυτά τα  παιχνίδια.  Έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και επίσης να προσέξουμε τη μετάβαση του αντιπάλου από την άμυνα στην επίθεση. Δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου κατά τη διάρκεια του αγώνα και είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά έπρεπε να δημιουργήσουμε περισσότερα τελειώματα. Πετύχαμε τα δυο από τα τρία γκολ με στατικές φάσεις, κάτι το οποίο δουλεύουμε σαν ομάδα πάρα πολύ. Κοιτάζουμε πλέον  το επόμενο παιχνίδι για να ολοκληρώσουμε με ένα καλό σερί πριν τις γιορτές. Ο αντίπαλος στο αμυντικό κομμάτι ήταν μια πειθαρχημένη και σοβαρή ομάδα όπου μας έκλεισε τους χώρους. Είναι καλή ομάδα το Καλαμπάκι και είναι σε σωστό δρόμο. Εύχομαι τα καλύτερα και για τον Φώτη που είναι ένας νέος και καλός προπονητής».

    Comments are closed.