Bookmarks

    Το «τραίνο» του Α.Ο.Κ. συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία και αυτήν την φορά πέρασε με επιτυχία και χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και από το Κιλκίς φτάνοντας στην άνετη και δίκαιη νίκη σε βάρος του τοπικού Αλέξανδρου με σκορ (0-2).

     

    Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη παρουσιάστηκε σαφώς πιο έτοιμη από κάθε πλευρά κόντρα στο συγκρότημα του γνώριμου Μάκη Κατσαβάκη και με «όπλα» την καλή κυκλοφορία της μπάλας, την εξαιρετική τακτική και την αποτελεσματικότητα πήρε την πολυπόθητη νίκη.

     

    Ανώτερος ήταν ο Α.Ο.Κ.

    Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είχε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή της και προσπάθησε με την καλή κυκλοφορία των κινήσεων που είχαν οι παίκτες του Α.Ο.Κ. να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την κατάκτηση της νίκης. Γενικότερα οι «Αργοναύτες» διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, παρουσιάστηκαν περισσότερο αποφασιστικοί από τον αντίπαλο τους, διακρίθηκαν για το πάθος και τη δύναμη που είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και απείλησαν αισθητά την εστία της ομάδας του Κιλκίς. Συμπερασματικά να σημειώσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. έφτασε πολύ δίκαια στην κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης, αποτέλεσμα των ευκαιριών που δημιούργησε και έχασε, της αυτοπεποίθησης των παικτών του, της έξυπνης τακτικής που είχε και της δίψας για διάκριση και για την κατάκτηση της νίκης. Συμπερασματικά να τονίσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. νίκησε πολύ δίκαια μία ομάδα που άφησε καλές εντυπώσεις  και διακρίνεται για την εξαιρετική της οργάνωσης με τις ακαδημίες που διατηρεί.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στο 12’ ο Α.Ο.Κ. έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ όταν ο Γιατσβίνοβτς μέσα στην αντίπαλη περιοχή έπιασε ένα υποδειγματικό πλασέ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δοκάρι τους Αθανασίου. Στο 35’ σε μία φάση διαρκείας της εστία του Αθανασίου, ο Μαρκόπουλος με υποδειγματικό πλασέ μετά από εξαιρετική διπλή ενέργεια διαμόρφωσε το (0-1) και με το γκολ αυτό ξεκίνησε ένα τρελό πανηγύρι από τους 200 περίπου καβαλιώτες φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου του Κιλκίς, έκαναν πολύ έντονη την παρουσία τους και συνέβαλαν τα μέγιστα για την κατάκτηση της σπουδαίας εκτός έδρας νίκης. Στο 40’ ο Α.Ο.Κ. «ζευγάρωσε» τα τέρματα του όταν από την έξοχη πάσα του Μαρκόπουλου κάτοχος της μπάλας έγινε ο Τσούτσης ο οποίος με πλασέ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το (0-2). Στο 86’ ο Α.Ο.Κ. θα μπορούσε να σημειώσει ένα ακόμη γκολ αλλά στο σου του Αδαμάκη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, μεταξύ του Αλέξανδρου Κιλκίς και του Α.Ο.Κ. και του Αετού Ορφανού ήταν ο ρέφερι Αλέξανδρος Τσακαλίδης της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής με βοηθούς του, τους Αθανάσιο Μαλανδρή και Στυλιανό Γούτα από την ίδια ένωση. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Αλέξανδρος Κιλκίς (Βασίλης Σπυρογιάννης): Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Τσαταλμπασίδης, Μότσιος (46’ Βασιλειάδης), Τερζής, Παπαδόπουλος Σ., Αιδονίδης (46’ Ντιόγκο), Τσολακίδης, Μουσόνι, Προβατίδης, Αγαθαγγελίδης.

     

    Α.Ο.Κ. (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Παπαδόπουλος (86’ Τόσκας), Γεμιστός (80’ Αδαμάκης), Ψάλτης, Τσούτσης (66’ Βαλαβανόπουλος), Γιατσβίνοβτς (64’ Θωμαϊδης),  Μαρκόπουλος.


    Comments are closed.