Bookmarks

    Αργά το βράδυ της Τρίτης (4/12), ώρα Ελλάδος, ο Δήμος Παγγαίου έλαβε και επίσημα τον τίτλο της «Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού 2019» σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

     

    Εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι είναι ο πρώτος Δήμος σε επίπεδο Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που λαμβάνει αυτήν την διάκριση, η οποία ασφαλώς είναι διαφήμιση για όλη την ευρύτερη περιοχή μας. Ο Δήμος Παγγαίου εκπροσωπήθηκε στην τελετή από τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη και τον αντιδήμαρχο Χρήστο Μποσμπότη, ενώ παρόντες στην σημαντική αυτή στιγμή ήταν μεταξύ άλλων ο καβαλιώτης ευρωβουλευτής και πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Θοδωρής Ζαγοράκης καθώς και ο Βασίλης Παπαχρηστίδης, του οποίου η οικογένεια έχει ουσιαστικά ευεργετήσει την Ελευθερούπολη.

    Με την τελετή στις Βρυξέλλες και την επίσημη ανακήρυξη του Δήμου Παγγαίου ως μέλους της οικογένειας της ACES EUROPE για το 2019, αλλά και κυρίως με το πλήθος των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την διάρκεια του 2019, αναμένεται να διαφημιστεί όχι μόνο η συγκεκριμένη περιοχή και ο Νομός Καβάλας αλλά συνολικά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

     

    Comments are closed.