Bookmarks

    Στην επισημοποίηση μιας μεταγραφικής κίνησης που είχε διαρρεύσει εδώ και λίγες ημέρες προχώρησε η πρωτοπόρος της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης αποκτώντας τον Λάζαρο Ορφανίδη.

     

    Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που να σημειώσουμε ότι είναι γεννημένος στις 10/03/1995, αγωνίζεται ως μέσος αλλά και δεξιός μπακ με καταγωγή από τη Ξάνθη, αγωνίστηκε φέτος σε 8 παιχνίδια με την ομάδα του Αιγινιακού σε πρωτάθλημα της Football League και Κύπελλο μένοντας ελεύθερος στις αρχές του μήνα που διανύουμε,  ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειρας του.

    Η Ξάνθη τον είχε δώσει δανεικό στη Ζάκυνθο την περίοδο 2015-16 με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στη Football league με 30 συμμετοχές και με προπονητές τους Καλίντ Καραμά (Μαροκινός), Τζιανλούκα Κολονέλο (Ιταλός), Βάνια Ραντίνοβιτς (Σέρβος) και Δημήτρη Μαγκαφίνη. Με την επιστροφή του στη Ξάνθη ο Λάζαρος Ορφανίδης αγωνίστηκε με προπονητή τον Ράζβαν Λουτσέσκου σε 4 παιχνίδια (3 πρωταθλήματος κι ένα Κυπέλλου) με συνολικό χρόνο 220 λεπτά συμμετοχής. Ακολούθησε η μετακίνηση του και πάλι με την μορφή δανεικού στον Πανσερραϊκό την περσινή σεζόν και το καλοκαίρι πήγε στον Αιγινιακό απ’ όπου αποχώρησε πριν από λίγες εβδομάδες.  Δεν θα είναι η μοναδική σημαντική προσθήκη.

     

    Η ανακοίνωση του Νέστου

    Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Νέστου Χρυσούπολης αναφέρει τα εξής:

    -«Ο Λάζαρος Ορφανίδης στο Νέστο μας! Η υπόσχεση της ομάδας γίνεται πράξη με μεταγραφές από το πάνω ράφι και μετά από φλερτ αρκετών ημερών, από σήμερα (23/12) ο Λάζαρος ανήκει στην ομάδα μας. Εχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Ξάνθης στην Super League και με τα χρώματα της Ζακύνθου του Πανσερραϊκού και με του Αιγινιακού φέτος έχοντας γεμάτες χρονιές όντας βασικό στέλεχος σε όλες τις ομάδες! Είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας και μέσος. Λάζαρε καλώς ήρθε στη Νεστάρα μας».

    Τέλος να αναφέρουμε ότι το νέο μεταγραφικό του Νέστου Χρυσούπολης, Λάζαρος Ορφανίδης ήδη έχει ενσωματωθεί με τους νέους συμπαίκτες του και συμμετέχει στις καθημερινές προπονήσεις.

    Comments are closed.