Bookmarks

    Με δύο σημαντικές αναμετρήσεις δίνεται συνέχεια την Τετάρτη (5/12)  το απόγευμα στον φετινό θεσμό του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 2 και μισή το μεσημέρι.

     

    Πιο συγκεκριμένα ο Απόλλων Χρυσοχωρίου θα υποδεχθεί τον Αετό Ορφανού που είναι το φαβορί για τη νίκη πρόκριση, με τον προπονητή του να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα ξεκουράζοντας στο συγκεκριμένο παιχνίδι κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του. Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι ο ΑΟ Κάρυανης στο γήπεδο του θα υποδεχθεί τον Φρίξο Πλατανοτόπου που έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της φετινής διοργάνωσης.

     

    Να αναφέρουμε ότι η Επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ανακοινώνει το τροποποιημένο πρόγραμμα των αγώνων Κυπέλλου και Κυπέλλου Κατηγοριών, το οποίο έχει ως εξής:

     

    ΤΕΤΑΡΤΗ 5/12/2018, ώρα 14:30 μ.μ.

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ

    Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ – ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    ΤΕΤΑΡΤΗ 12/12/2018, ώρα 14:30 μ.μ.

    ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ – ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    ΤΕΤΑΡΤΗ 19/12/2018, ώρα 14:30 μ.μ.

    ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ

     ΤΕΤΑΡΤΗ 12/12/2018, ώρα 14:30 μ.μ.   

    ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

         ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

     

    Τέλος να σημειώσουμε το γεγονός ότι η  κλήρωση  των αγώνων για την επόμενη φάση του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στα γραφεία της Ένωσης την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 μ.μ..

     

    Comments are closed.