Bookmarks

    Η νίκη που σημείωσε ο Βύρωνας Καβάλας την προηγούμενη αγωνιστική για την Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας με (1-0) σε βάρος του Ορφέα Ελευθερούπολης καθώς επίσης και η ήττα του Άρη Πηγών στο γήπεδό του έδωσαν μια διαφορετική διάσταση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να έχει κριθεί οτιδήποτε.

     

    Το σίγουρο μέχρι τώρα είναι ότι η 12η αγωνιστική που διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο παρουσιάζει εξίσου μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον με τους δύο πρωτοπόρους να αγωνίζονται στις έδρες τους. Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι ο πρωτοπόρος Βύρωνας Καβάλας θα αγωνιστεί στο γήπεδο του Χαλκερού με μόνο στόχο τη νίκη κόντρα στον Φρίξο Πλατανοτόπου ενώ από την άλλη πλευρά ο Ορφέας θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Ελευθερούπολης τον Ατρόμητο Χαλκερού. Πρόκειται για δύο παιχνίδια στα οποία οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί αλλά ωστόσο χρειάζεται να επιδείξουν την ανάλογη προσοχή εάν δεν θέλουν να έχουν κάποιες βαθμολογικές απώλειες. Ο τρίτος της βαθμολογίας Άρης Πηγών που την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε ανέλπιστη εντός έδρας ήττα από τον ΜΑ Φιλίππων θα αγωνιστεί μακριά από το γήπεδό του με την ΑΕΚ Καβάλας η οποία στις τελευταίες αγωνιστικές διανύει περίοδο αγωνιστικής ανάκαμψης. Δύσκολη χαρακτηρίζεται η έξοδος της Δόξας Θεολόγου στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης κόντρα στον τοπικό Ναζιανζό από τον πάγκο του οποίου παραιτήθηκε ο προπονητής Κυριακός Σταυρίδης ενώ η Αναγέννηση στο γήπεδο των Λιμεναρίων δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα και κόντρα στον Ολυμπιακό Καβάλας η ομάδα του Τάσου Τσαπανίδη αναμένεται να επικρατήσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σημαντικό παιχνίδι από πλευράς βαθμολογικού ενδιαφέροντος πρόκειται να διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Περάμου εκεί όπου ο τοπικός Βρασίδας θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης σε βάρος του Κεραυνού Κρηνίδων . Τέλος ο ΜΑ Φιλίππων μετά την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη που κατέκτησε για την 11η αγωνιστική μέσα στις πηγές, φιλοδοξεί να ζευγαρώσει τα νικηφόρα αποτελέσματα αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα που θα δώσει με αντίπαλο το Θεαγένη Θάσου. Πλην της 12ης αγωνιστικής για την Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν αναμετρήσεις για την 10η αγωνιστική στον 2ο και 3ο όμιλο της Β’ κατηγορίας. Σε ότι έχει να κάνει με τη 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου να σημειώσουμε ότι ο πρωτοπόρος Μακεδονικός Αμισιανών θα ταξιδέψει στη Θάσο με στόχο μία ακόμη νίκη αυτή τη φορά κόντρα στον Κεραυνό Καλλιράχης ενώ για τον 3ο όμιλο ο πρωτοπόρος ΜΑ Ορφανίου θα πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο του ρεπό.

     

    Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας που υπάρχει ποδοσφαιρική δράση έχει ως εξής:

     

    ΣΑΒΒΑΤΟ 15-12-2018

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    15:00

    ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    15:00

    Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

    ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    15:00

    ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ

    ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

    15:00

    ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

    ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ

    ΕΝΩΣΙΑΚΟ

    15:00

    ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΦΩΛΙΑΣ

    15:00

    ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΛΕΑΣ

    Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟ

    ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

    15:00

    ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΣ ΠΑΛ/ΡΙΟΥ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

    ΚΑΡΥΑΝΗΣ

    15:00

    Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

     

     

    ΚΥΡΙΑΚΗ 16-12-2018

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

    11:00

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ

    ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    15:00

    Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ

    ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

    Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    14:00

    ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    15:00

    ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    15:00

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΚΩΤΣΑΛΟΥ

    15:00

    ΚΑΒΑΛΑ 2004

    ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    15:00

    ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ

    ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

    15:00

    ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

    Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004

    ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ

    15:00

    ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ

    Α.Ο. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

     

    Comments are closed.