Bookmarks

    Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Όλα τα παιχνίδια διεξάγονται το μεσημέρι της Κυριακής 18/11 με ώρα έναρξης στις 15:00.

     

    Ο Α.Ο.Κ. στο 2ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι θα αγωνιστεί αυτήν την φορά στο Σιδηρόκαστρο με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό και ο προπονητής του Παύλος Δερμιτζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσιών των Μπαρέττα, Κέρθι όπως και του Ντουρτμέ οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και οι «Αργοναύτες» θέλουν μόνο τη νίκη για  να φτάσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου. Την ίδια ώρα ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Νέστος Χρυσούπολης θα αγωνιστεί στις Σέρρες με αντίπαλο τον τοπικό Πανσερραϊκό. Πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, για το ντέρμπι της αγωνιστικής και οι φιλοξενούμενοι με τις πολύ καλές έως τώρα εμφανίσεις τους απέδειξαν ότι μπορούν να κατακτήσουν και το «τρίποντο» μέσα στις Σέρρες. Από την πλευρά του ο Αετός Ορφανού αγωνίζεται εντός έδρας και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα υποδεχθεί την Ασπίδα Ξάνθης με μόνο στόχο την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Πρόκειται για ένα ματς στη διάρκεια του οποίου οι γηπεδούχοι θα πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα εάν δεν θέλουν να αποφύγουν τυχόν απώλειες βαθμολογικές. Τέλος η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της ΓΓ’ Εθνικής και αναφερόμαστε στον Κεραυνό Πέρνης θα αγωνιστεί εντός έδρας κόντρα στον ΠΑΟ Κοσμίου με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Το συγκρότημα του Γιάννη Μαλαματά θα αγωνιστεί χωρίς σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα με μόνο στόχο τη νίκη που θα σημαίνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

     

    Γ’ Εθνική-1ος όμιλος
    8η αγωνιστική ημέρα

    Κυριακή 18/11, Ώρα 15:00

    Αναλυτικά οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι διαιτητές που ορίστηκαν έχουν ως εξής:

     

    ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 

    Διαιτητές: Πουλικίδης, Τσακίρης, Παστιάδης(ΕΠΣ Δράμας)

     

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 

    Διαιτητές: Μελτζανίδης, Παπαδάκης, Χριστοδούλου(ΕΠΣ Ημαθίας)

     

    ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

    Διαιτητές: Μιχούλιας, Σιανίδης, Μιχτατίδης(ΕΠΣ Μακεδονίας)

     

    ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

    Διαιτητές: Μαρόπουλος, Φράγιος, Χατζηβασιλείου(ΕΠΣ Μακεδονίας)

     

    ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ

    Διαιτητές: Στρατούδης(Έβρου), Γκιόση, Δανδανίδης(ΕΠΣ Θράκης)

     

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ – ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ

    Διαιτητές: Τσοπουλίδης, Κηλικιώτης, Τζιβαρτζίδης(ΕΠΣ Ξάνθης)

     

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

    Διαιτητές: Τσιλίκας, Καμπερίδης, Καρασαββαΐδης(ΕΠΣ Καβάλας)

    Comments are closed.