Bookmarks

    Στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ο Α.Ο.Κ την Κυριακή 18 Νοεμβρίου θα ταξιδέψει στο Σιδηρόκαστρο προκειμένου σε μία πολύ σημαντική έξοδο να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη εκτός έδρας νικηφόρου αποτελέσματος.

     

    Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μία καθοριστική αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη κόντρα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου θα αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά το (0-3) σε βάρος ΠΑΟ Κοσμίου μία εβδομάδα νωρίτερα. Βέβαια είναι γνωστό ότι για τον Α.Ο.Κ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη σε μία προσπάθεια που καταβάλλει για να περάσει στη 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Γνωστά είναι τα προβλήματα

    Για τον Παύλο Δερμιτζάκη τα προβλήματα σε επίπεδο τραυματισμών είναι γνωστά και είναι τα ίδια όπως ήταν στο εκτός έδρας μέσα στην Κομοτηνή και αυτό διότι τρείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται. Η αναφορά μας γίνεται για τους Μπαρέττα, Κέρθι και Ντουρτμέ τα ονόματα των οποίων υπάρχουν στο ιατρικό απουσιολόγιο της ομάδας της Καβάλας. Πλην των συγκεκριμένων προβλημάτων ο προπονητής της ομάδας της Καβάλας ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει επί πρόσθετα αγωνιστικά προβλήματα αφού υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

     

    Με τον κόσμο του

    Εκείνο πάντως το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός πως σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι ο Α.O.K. θα έχει στο πλευρό του αρκετούς καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι αυτή τη φορά θα ταξιδέψουν στο Σιδηρόκαστρο. Πιο συγκεκριμένα περισσότεροι από 200 καβαλιώτες αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν στην αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου και να στηρίξουν σε μέγιστο βαθμό τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας της Καβάλας για την κατάκτηση της πολυπόθητης εκτός έδρας νίκης. Όπως έγινε γνωστό το δωρεάν λεωφορείο που βάζει σε κάθε έκτος έδρας παιχνίδι η διοικούσα επιτροπή έχει κλείσει και βέβαια δεν είναι λίγοι εκείνοι οι καβαλιώτες φίλαθλοι οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Σιδηρόκαστρο με τα επιβατικά τους αυτοκίνητα.

     

     

     

     

     

    19 Responses to “Μόνο το διπλό θέλει ο Α.Ο.Κ. κόντρα στο Σιδηρόκαστρο για να πατήσει κορυφή”