Bookmarks

    Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Α.Ο.Κ. από το γεγονός ότι η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς του καβαλιώτικου συλλόγου και τα επιχειρήματα του, τον οποίο και τελικά απάλλαξε από κάθε κατηγορία τόσο σε βάρος της ομάδας όσο και σε βάρος του πρόεδρου της Αντώνη Αντωνίου.

     

    Η απόφαση αυτή δίχως άλλο αποτελεί την απόλυτη δικαίωση για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι είναι γεγονός ότι τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο ταλαιπωρήθηκαν σε μέγιστο βαθμό κυρίως βέβαια στο κομμάτι της ψυχολογίας. Πλέον και μετά την δικαίωση του Α.Ο.Κ τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους, η ηρεμία επανήλθε εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων της ομάδας και σίγουρα η δικαίωση αυτή αφενός επιβραβεύει τις προσπάθειες και τον αγώνα που καταβλήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα αφετέρου δε πεισμώνει ακόμη περισσότερο, τη διοίκηση του συλλόγου, την τεχνική του ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές  και φυσικά τους καβαλιώτες φιλάθλους.

     

    «Απόλυτη δικαίωση»

    Δεν είναι τυχαίο μάλιστα το γεγονός ότι τόσο ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Αντώνης Αντωνίου όσο και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Μανάφης όταν κλήθηκαν να μας σχολιάσουν την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μας απάντησαν με δύο λέξεις: «Απόλυτη δικαίωση».

     

    Με κόσμο κόντρα  στον Αετό Ορφανού

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι την ερχόμενη Κυριακή 25 Νοεμβρίου ο Α.Ο.Κ. θα υποδεχθεί τον Αετό Ορφανού στο γήπεδό του και με μόνο στόχο την κατάκτηση της νίκης και σε συνδυασμό με κάποια άλλα αποτελέσματα θα τον οδηγήσει  στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας . Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε το γεγονός ότι τα προβλήματα είναι γνωστά για την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καβάλας και η αναφορά μας γίνεται στους ποδοσφαιριστές Μπαρέττα, Κέρθι και τον Ντουρτμέ οι οποίοι αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα. Ο Κέρθι να τονίσουμε ότι υποβλήθηκε σε  εγχείρηση στο δάκτυλο του ποδιού του και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε τρεις περίπου εβδομάδες. Από την άλλη πλευρά ο νεαρός ποδοσφαιριστής Ντουρτμές αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του και ο τραυματισμός του ήταν πιο σοβαρός από τις αρχικές προβλέψεις ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον επιθετικό του Α..Ο.Κ. Αργύρη Μπαρέττα να σημειώσουμε ότι σε μία εβδομάδα περίπου αναμένεται να μπει κανονικά σε ρυθμούς κανονικών προπονήσεων. Από εκεί και πέρα ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει κάποια άλλα επιπρόσθετα αγωνιστικά προβλήματα και μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις σχεδιάζει τα πλάνα του για την ενδεκάδα η οποία θα ξεκινήσει στην αναμέτρηση με τον Αετό Ορφανού.

    Comments are closed.