Bookmarks

    Την Πέμπτη  1 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα όπως σημειώνεται στο δελτίο τύπου της διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης η κλήρωση των αγώνων του κυπέλλου.

     

    Στο ίδιο δελτίο τύπου δίνεται ενημέρωση και τις τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής ένωσης, όπως το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κατηγοριών Β3, σε ημέρα και ώρα που θα γνωστοποιήσει η ΕΠΣ Καβάλας σύντομα.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικότερα στο δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αναφέρονται τα εξής:

     

    -«1. Την Τρίτη  30 Οκτωβρίου 2018 οι μεικτές μας ομάδες θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση  στο Ενωσιακό γήπεδο, ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα τους  για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Οι ομάδες μας την επόμενη ημέρα (31/10/2018) το πρωί θα ταξιδέψουν στην Κομοτηνή, όπου στο Ενωσιακό γήπεδο της πόλης, που βρίσκεται στην περιοχή του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής, θα αντιμετωπίσουν  τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Θράκης. Ο αγώνας της κατηγορίας Κ-14 θα αρχίσει στις 12:30 μ.μ., ενώ αυτός της κατηγορίας Κ-16 στις 14:30 μ.μ.

    2. Την Πέμπτη  1 Νοεμβρίου 2018 στις 18:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης η κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου ΕΠΣΚ.

    3. Το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου 2018 θα διεξαχθεί η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κατηγοριών Β3, σε ημέρα και ώρα που θα γνωστοποιήσει η ΕΠΣ Καβάλας σύντομα.

    4. Τις προσεχείς ημέρες θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Galaxy της Καβάλας η Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών της Σλοβακίας, προκειμένου να δώσει δύο διεθνείς φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη ομάδα της Ελλάδας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου 2018 στη Δράμα και ο δεύτερος στις  11 Νοεμβρίου 2018 στις 12:00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη». Η ομάδα της Σλοβακίας όλο αυτό το διάστημα της παραμονής της θα προπονείται στο γήπεδο του Δημοτικού Διαμερίσματος Ν. Καρβάλης. Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας έχει μεριμνήσει για την παροχή κάθε διευκόλυνσης, ώστε η ομάδα της Σλοβακίας να φύγει από την πόλη μας, έχοντας τις καλύτερες  εντυπώσεις».

    Comments are closed.