Bookmarks

    Με διαφορετικά συναισθήματα λόγω του αποτελέσματος προσήλθαν στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης και ο αντίστοιχος του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς, για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

     

    Μάλιστα εκείνο το οποίο πρέπει να σημειωθεί είναι το ότι η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου έγινε σε ένα πολύ καλό κλίμα ενώ από την πλευρά τους οι δυο προπονητές καταδίκασαν τα όσα δυσάρεστά παρατηρήθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Από την πλευρά του, ο προπονητής των «Αργοναυτών» Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ενώ από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Κεραυνού Πέρνης Γιαννης Μαλαματάς σημείωσε ότι με τον βαθμό που πήρε η ομάδα του, «έφτασε σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία αφού κατάφερε απέναντι στον Α.Ο.Κ. που είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να πάρει ένα αποτέλεσμα», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

     

    Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη

    Χαρακτηριστικά ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε τα εξής:

    Κανείς δεν χάνει ένα στόχο μετά από ένα «αρνητικό» αποτέλεσμα και είναι γνωστό ότι είχα δηλώσει μετά τη νίκη μας στο Παραλίμνι ότι από την 1η αγωνιστική δεν γίνεσαι πρωταθλητής. Είμαστε μια νέα ομάδα και εκείνο που χρειάζεται είναι επιμονή και υπομονή.   Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Πέρνη και πως θα είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Χάσαμε πέρσι 10 βαθμούς από ομάδες του νομού. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να μετρήσει το αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής.  Στο α’ ημίχρονο είχαμε την υπεροχή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε τις ισορροπίες με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να δημιουργήσει δύο ευκαιρίες. Δεν είχαμε γρήγορο ρυθμό, οπότε ο αντίπαλος μπορούσε να προσανατολιστεί και εμείς κουραζόμασταν περισσότερο. Στο β` ημίχρονο η υπεροχή μας ήταν καθολική. Η αποβολή μας αποσυντόνισε αλλά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν μας απείλησε ο αντίπαλος. Είναι γεγονός ότι η ισοπαλία και η απώλεια των 2 βαθμών είναι ένα αποτέλεσμα που μας στεναχωράει.  Θεωρώ ότι θα πάρουμε τους βαθμούς από κάπου αλλού.  Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση τους. Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο μας για τη βοήθεια του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Συγχαρητήρια στον Γιάννη, στον Κεραυνό Πέρνης που πάλεψε το παιχνίδι. Δε με αντιπροσωπεύουν αυτά που έγιναν στο τέλος του αγώνα και δεν θέλω να γίνονται πουθενά. Πρέπει πραγματικά εμείς από την πλευρά μας να δίνουμε εμείς το καλό παράδειγμα».

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Μαλαματά

    Από την πλευρά του ο προπονητής της Πέρνης, Γιάννης Μαλαματάς δήλωσε τα εξής:

    -«Θέλω να ευχαριστήσω την Καβάλα για τη φιλοξενία που μας παρείχε και ήταν πολύ καλή.  Σήμερα η ομάδα μου έφτασε σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία, με τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού κατάφερε απέναντι στον Α.Ο.Κ. που είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να πάρει ένα αποτέλεσμα.  Εκείνο βέβαια το οποία θέλω να τονίσω είναι το ότι για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα συντέλεσε και η τύχη, ειδικά στο β` μέρος. Δεν είχαμε τις δυνάμεις που απαιτούσε το συγκεκριμένο παιχνίδι και σταθήκαμε τυχεροί. Μάλλον μας το χρωστούσε η τύχη από το προηγούμενο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί και δημιουργήσαμε και εμείς δυο τρεις ευκαιρίες.

    Στο β` ημίχρονο ο Α.Ο.Κ. ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι, κράτησε τη μπάλα μας πίεσε και ήμασταν τυχεροί που πήραμε το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχηθώ στο Παύλο και στον Α.Ο.Κ. να πετύχει στους στόχους, το θέλουμε όλοι αυτό.  Δυστυχώς η μπάλα είναι έτσι και όλοι προσπαθούμε για τις ομάδες μας. Υπηρετούμε όλοι τις ομάδες μας.  Για μένα το μελανό σημείο του παιχνιδιού ήταν η ένταση στο τέλος και θέλω να σας πω ότι θα τιμωρηθεί ένας ποδοσφαιριστής μου. Για μένα ήταν ανεξήγητο και αυτό διότι παίξαμε πήραμε ένα αποτέλεσμα και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα».

     

    Comments are closed.