Bookmarks

    Συναντήθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα στο Ενωσιακό αθλητικό κέντρο οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα παλαιμάχων που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Καβάλας για την περίοδο 2018-2019.

     

    Οι ομάδες που δήλωσαν μέχρι τώρα συμμετοχή είναι:

    1. ΑΟΚ  2. ΒΥΡΩΝ  3. ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΣ  4. ΗΡΑΚΛΗΣ  5. ΟΡΦΕΑΣ  6. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ  7. ΠΗΓΑΣΟΣ

    8. ΝΕΣΤΟΣ  9. ΕΛΕΥΘΕΡΕ – ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ  10. ΕΛΠΙΔΕΣ

    Οι ομάδες σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του πρωταθλήματος παλαιμάχων κο Ρουμελιώτη, συμφώνησαν και τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος ως εξής:

    Α) Οι ημέρες των παιχνιδιών θα είναι κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα στις 18.30.

    Β) Τα παιχνίδια θα έχουν διάρκεια 2 χ 40 λεπτά.

    Γ) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές είναι άνω των 35 ετών και δεν έχουν ενεργή συμμετοχή σε άλλη αντίστοιχη διοργάνωση της ΕΠΣΚ. Εξαίρεση αποτελούν οι αθλητές άνω των 40 ετών, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα σε δύο πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ.

    Δ) Οι αλλαγές θα είναι απεριόριστες και θα επιτρέπετε σε κάποιον αθλητή που βγήκε για αλλαγή να ξαναμπεί.

    Ε) Θα υπάρχει ένας διαιτητής ορισμένος από την ΕΠΣΚ με κόστος 20€ για την γηπεδούχο ομάδα.

    Ζ) Η γηπεδούχος ομάδα υποχρεούται να φροντίσει για την παρουσία γιατρού, ή νοσηλευτή, ή φυσικοθεραπευτή, ή διασώστη τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού και καθ όλη τη διάρκεια του, ειδάλλως το παιχνίδι δεν θα γίνεται με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδος.

    Η) Κάθε ομάδα πρέπει να έχει θεωρημένη από την ΕΠΣΚ κατάσταση υγείας των αθλητών

    Θ) Σχετικά με το ποινολόγιο συμφωνήθηκε ότι η τιμωρία μετά από κόκκινη κάρτα εξαιτίας μαρκαρίσματος θα είναι 1 αγωνιστική. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, όπως διαμαρτυρία, θα είναι 3 αγωνιστικές.

    Ι) Η έναρξη του πρωταθλήματος παλαιμάχων της ΕΠΣ Καβάλας ορίστηκε στις 12-14 Νοεμβρίου 2018.

     

    Η κλήρωση του πρωταθλήματος ορίστηκε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας. Επίσης συμφωνήθηκε ότι όσες ομάδες εκτός των ανωτέρω επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα παλαιμάχων, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον γραμματέα της  ΕΠΣ κο Γαιτατζή Χρόνη έως τη Δευτέρα 05 Νοεμβρίου.

    Γιατί το ποδόσφαιρο θα είναι πάντοτε στο αίμα μας….

     

    Comments are closed.