Bookmarks

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των «Αργοναυτών» για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (14/10)  στην Ξάνθη με τον Άρη Αβάτου για την 3η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και παρελθόν αποτελεί από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κονταξής.

     

    Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς του λόγους και έτσι οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν.

     

    Μάλιστα η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Κ. για το θέμα αυτό εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει τα εξής:

     

    -«Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.Kαβάλα ανακοινώνει την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή Κονταξή Δημήτριου, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς του λόγους και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του».

     

    Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέφανου Καράμπελα

    Εξάλλου το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα, εξέδωσε δελτίο τύπου μέσα από το οποίο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέφανου Καράμπελα που απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών. Η απώλεια του είναι σίγουρα σημαντική, καθώς προσέφερε πολλά στον κλασσικό αθλητισμό, τον σύλλογο του ΟΚΑΚ αλλά και τον ΣΕΓΑΣ, ως γνήσιος ερασιτέχνης «παράγοντας» που αγαπούσε και είχε μεράκι για τον στίβο και τους εκατοντάδες αθλητές που στήριξε στις πέντε δεκαετίες προσφοράς του. 

     

    Comments are closed.