Bookmarks

    Οι αγωνιστικές μεταπτώσεις που παρουσιάζουν οι παίκτες του Α.Ο.Κ. από παιχνίδι σε παιχνίδι δημιουργούν εύλογα έντονους προβληματισμούς και «πονοκεφάλους» στην τεχνική ηγεσία του και στον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη.

     

    Αγωνιστικές μεταπτώσεις οι οποίες έχουν «κοστίσει» αρκετούς και μάλιστα σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα της Καβάλας της οποίας οι παράγοντες άλλο απολογισμό θα ήθελαν να κάνουν  σε επίπεδο συγκομιδής βαθμών μετά το τέλος του εφιαλτικού αγώνα μέσα στη Χρυσούπολη και άλλος γίνετε. Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι ο Α.Ο.Κ. κόντρα στο Νέστο Χρυσούπολης προβλημάτισε έντονα τη διοίκηση αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του, με τα δύο πρόσωπα που έδειξε αφού στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και στη συνέχεια από πρωταγωνιστής έγινε «κομπάρσος». Είναι γεγονός ότι άφησε πίσω του τρεις υπέρ πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι της ανόδου και αν και αναλογισθεί κανείς το ότι στους αγώνες που έδωσε μέχρι τώρα με δύο ομάδες του Νομού Καβάλας, τον Κεραυνό Πέρνης δηλαδή και το Νέστο Χρυσούπολης, ο Α.Ο.Κ. είχε συνολικά απώλεια πέντε βαθμών τότε το πλήγμα είναι μεγαλύτερο.

     

    Ανύψωση ηθικού

    Το παιχνίδι μέσα στη Χρυσούπολη το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να αποτελέσει παρελθόν και αυτό γιατί ακολουθεί το δύσκολο εντός έδρας  παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Ορφέα Ξάνθης με το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη να θέλει μόνο τη νίκη για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ., τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα και τη κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα. Κυρίως δε ότι δεν χωράει άλλη βαθμολογική απώλεια στον Α.Ο.Κ. και μάλιστα μέσα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

    Βέβαια από την πλευρά της η τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καβάλας ρίχνει μεγάλο βάρος και ανάλογη σημασία και βαρύτητα στο θέμα της ανύψωσης του ηθικού αφού δεν είναι και μικρή υπόθεση να κερδίσεις τον Πανσερραϊκό με (4-0) και να χάνεις στη Χρυσούπολη με (3-2), από τη μία Κυριακή στην άλλη. Στα αγωνιστικά να σημειώσουμε το γεγονός ότι η προετοιμασία της ομάδας της Καβάλας βρίσκεται  σε εξέλιξη με τις προπονήσεις να διεξάγονται καθημερινά στο γήπεδο του Κρυονερίου και τα προβλήματα για τον Παύλο Δερμιτζάκη σε επίπεδο τραυματισμών είναι γνωστά. Ο ποδοσφαιριστής Τσούτσης μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε το τελευταίο χρονικό διάστημα, πλέον έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και αυτό σημαίνει ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης μπορεί να τον υπολογίζει για το γειτονικό ντέρμπι με τον Ορφέα Ξάνθης. Από κει και πέρα ο τερματοφύλακας Βρονταράς άρχισε σιγά-σιγά να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ενώ αντίθετα τραυματίας εξακολουθεί να είναι ο ποδοσφαιριστής Κέρθι ο οποίος σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα μείνει εκτός ποδοσφαιρικής δράσης για ένα περίπου μήνα.

     

    Comments are closed.