Bookmarks

    Η  Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης  Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ενόψει της νέας σχολής Διαιτησίας που θα διεξάγει στην Καβάλα, ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο τα παρακάτω:

     

    1. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου  2018 και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα διδασκαλίας και συγκεντρώσεων  της ΕΠΣ Καβάλας. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα κοινοποιηθεί στους υποψηφίους μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

    2. Δικαίωμα υποβολής σχετικής αίτησης και συμμετοχής στη σχολή έχουν  τα άτομα από 16 έως 30 ετών, τα οποία θα πρέπει απαραίτητα να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Γυμνασίου.

    Οι αιτήσεις θα κατατίθενται κάθε Δευτέρα και ώρα 18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ. στην αίθουσα διδασκαλίας διαιτητών της Ένωσης και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, πλην Σαββάτου και Κυριακής, στη γραμματεία της ΕΠΣ Καβάλας.

    Υπεύθυνος της σχολής ορίστηκε  το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας και Εκπαιδευτής Διαιτησίας κ. Γιώργος Μπέης.

     

    Ταυτότητες  προπονητών τριετούς διάρκειας

    Μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλαν οι κάτωθι προπονητές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, παρακαλούνται να περάσουν από τα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας, ώστε να παραλάβουν την ταυτότητα προπονητή τριετούς διάρκειας, η οποία τους έχει σταλεί από την ΕΠΟ:

    ·       Τσιλλίδης Γεώργιος

    ·       Τσάνινος Θεόδωρος

    ·       Μαδέσης Θεόδωρος

    ·       Καραμπιμπέρης Ιωακείμ

    ·       Σγουρίδης Χρήστος

     

    Comments are closed.