Bookmarks

    Μία από τις μεγαλύτερες μορφές του καβαλιώτικου αθλητισμού και του Ελληνικού  κλασσικού αθλητισμού με τεράστια προσφορά, ο πολύ γνώριμος σε όλους Στέφανος Καράμπελας, σε ηλικία 86 χρονών άφησε την τελευταία του πνοή.

     

    Ο Στέφανος Καράμπελας που προσέφερε τα μέγιστα στον χώρο του κλασικού αθλητισμού στην Καβάλα και όχι μόνο διετέλεσε πρόεδρος του ΟΚΑ Καβάλας για 43 ολόκληρα χρόνια ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε το ότι συνδύασε την παρουσία του με πολλές και μεγάλες επιτυχίες του ομίλου του αλλά και του Ελληνικού  κλασσικού αθλητισμού στίβου γενικότερα. Ο Στέφανος Καράμπελας να αναφέρουμε ότι ήταν μέλος και στο τοπικό ΣΕΓΑΣ. Είναι γεγονός ότι ο ίδιος προσέφερε τα μέγιστα στα αθλητικά δρώμενα της Καβάλας, είχε μία πολύ πλούσια και σημαντική προσφορά και η απώλεια του αφήνει πίσω ένα πολύ μεγάλο κενό.

     

    Τα συλλυπητήρια της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

    Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

    Να σημειωθεί ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Καβάλας, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    Η οικογένεια του κλασσικού αθλητισμού θρηνεί τον θάνατο του μεγάλου εργάτη του στίβου και επί πολλών δεκαετιών Πρόεδρο του ΟΚΑ ΚABAΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ.  Ο εκλιπών συνετέλεσε στην κατάκτηση μεγάλων διακρίσεων του Συλλόγου στην πολυετή παρουσία του και συνεισέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του στίβου στην Καβάλα.

    Ο Πρόεδρος και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ με την πεποίθηση ότι η μνήμη και η προσφορά του θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στην Καβάλα και στον σύλλογο που τόσο πολύ αγαπούσε.

     


    Comments are closed.