Bookmarks

    Ξέραμε για τις 8+4 ομάδες οι οποίες με αγώνες μπαράζ θα ανέβουν αλλά τι ισχύει με την «ουρά» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ειδικότερα σε ότι έχει να κάνει με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους.

     

    Είναι γνωστό ότι η Γ’ Εθνική κατηγορία έκανε σέντρα πριν από δύο εβδομάδες και δόθηκε συνέχεια το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με την 3η  αγωνιστική σε όλους τους ομίλους. Και παρά το γεγονός ότι έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους προβιβασμούς, για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν επικρατούσε μέχρι και σήμερα σιγή ασυρμάτου.

    Πόσοι ανεβαίνουν του χρόνου από την Γ’ Εθνική στη νέα Football League; Οι 8 πρώτοι των ομίλων συν 4 ομάδες που θα προκύψουν από μπαράζ μεταξύ των δεύτερων. Όλα καλά μέχρι εδώ.

    Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι στους υποβιβασμούς το πλάνο που κυκλοφορεί είναι μπερδεμένο. Φαίνεται να προκρίνεται το εξής: Να σωθούν όσοι τερματίσουν έως την 8η θέση και να πέσουν οι υπόλοιποι. Σημαντική λεπτομέρεια; Οι 8 ομάδες που θα τερματίσουν στην 9η θέση θα δώσουν μπαράζ σωτηρίας χωρισμένοι σε γκρουπ Βορράς-Νότος. Προκύπτει ότι από τη διαδικασία αυτή θα αναδειχθούν από 2 ζευγάρια που θα παλέψουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

     

    Comments are closed.