Bookmarks

    Η Τεχνική Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ξεκινά τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά 2018 – 2019 με το τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών «Δώσε πάσα στη διασκέδαση».

     

    Είναι αλήθεια κατά κοινή ομολογία όλων των παραγόντων, ότι η δουλειά που γίνεται από τη διοργανώτρια αρχή, αλλά και τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες, τα τελευταία χρόνια είναι μεθοδική. Δηλαδή σε κάθε ηλικιακή κατηγορία γίνεται, υπό την καθοδήγηση πάντα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αυτό που πρέπει να γίνεται στη συγκεκριμένη κατηγορία ποδοσφαιριστών.

    Στις πρώτες ηλικιακές κατηγορίες αυτό που προσπαθούμε να περάσουμε στους παράγοντες και τους προπονητές είναι να φέρνουν τα παιδιά στο γήπεδο, για να διασκεδάσουν και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο. Είναι μόνιμη η παρότρυνση του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Δημήτρη Ρουμελιώτη, προς τους υπευθύνους των Ακαδημιών, ότι τα μικρά παιδιά πρέπει να έρχονται στο γήπεδο για να χαίρονται και να χαμογελούν, γιατί πάνω απ’ όλα το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και χαρά, ειδικά σε αυτήν την ηλικία. Έπειτα, χρόνο με το χρόνο μαθαίνουν όλο και περισσότερα πράγματα γύρω από το ποδόσφαιρο, ανάλογα πάντα με την ηλικιακή κατηγορία στην οποία βρίσκονται.

    Για το λόγο αυτό, στο πρώτο τουρνουά της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς οι άνθρωποι της ΕΠΣ Καβάλας έδωσαν την ονομασία «Δώσε πάσα στη διασκέδαση». Στο συγκεκριμένο τουρνουά, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, θα λάβουν μέρος δύο ηλικιακές κατηγορίες ποδοσφαιριστών, η Κ-8 με ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί μετά την 1-1-2011 και η Κ-10 με ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί μετά την 1-1-2009.

    Οι αγώνες της κατηγορίας Κ-8 θα διεξαχθούν στο γήπεδο του δημοτικού διαμερίσματος Ν. Καρβάλης, ενώ αυτοί της κατηγορίας Κ-10 θα διεξαχθούν στο βοηθητικό γήπεδο Κωτσάλου που έχει ως έδρα τις ακαδημίες του ο ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ.

    Η ΕΠΣ Καβάλας καλεί το πρωί της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου 2018 όλα τα σωματεία της να γιορτάσουν το ποδόσφαιρο. Το μήνυμα των ανθρώπων της Ένωσης και αυτή την ποδοσφαιρική χρονιά θα παραμείνει το ίδιο με αυτό της περασμένης, «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το ποδόσφαιρο γιορτή, χαρά, πολιτισμό».

     

    Comments are closed.