Bookmarks

    Όπως έγινε γνωστό από την Επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 ολοκληρώνεται η διεξαγωγή της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με τη διεξαγωγή των δύο παρακάτω αγώνων:

     

    Δόξα Αμυγδαλεώνα-Α.Ο. Καβάλα

    ώρα 18:30 μ.μ.

     

    ΑΣ Παγγαίο-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    ώρα 17:00 μ.μ.

     

    Ωστόσο, όσον αφορά το θέμα της πρόκρισης, ενδιαφέρον παρουσιάζει μόνο η συνάντηση Δόξα Αμυγδαλεώνα-Α.Ο. Καβάλα, από το αποτέλεσμα του οποίου θα εξαρτηθεί αν το εισιτήριο θα εξασφαλίσει η Δόξα Αμυγδαλεώνα ή ο Ηρακλής Καβάλας.

    Η Επιτροπή Κυπέλλου έχει ορίσει ως ημερομηνία κλήρωσης των αγώνων για τη Β’ φάση την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18:30 μ.μ., στην αίθουσα συγκεντρώσεων της ΕΠΣ Καβάλας. Οι αγώνες της φάσης αυτής είναι μονοί (νοκ – άουτ) και θα διεξαχθούν σε δύο διαφορετικές Τετάρτες. Από τις είκοσι έξι (26) ομάδες που έχουν προκριθεί θα κληθούν να αγωνιστούν οι είκοσι (20), ενώ οι υπόλοιπες έξι (6) θα προκριθούν άνευ αγώνα, προκειμένου να μένουν για την τρίτη φάση δεκαέξι ομάδες (16). Οι ομάδες της Θάσου και σε αυτή τη φάση θα αγωνισθούν μεταξύ τους, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των μετακινήσεων από και προς το νησί. Στην κληρωτίδα θα μπουν την Τρίτη οι παρακάτω ομάδες:

     

    ΘΑΣΟΣ

    Δόξα Θεολόγου, Αίας Παναγίας, Αναγέννηση Λιμεναρίων, Θεαγένης Θάσου.

     

    ΚΑΒΑΛΑ – ΝΕΣΤΟΣ – ΠΑΓΓΑΙΟ

    Νέστος Χρυσούπολης, Απόλλων Χρυσοχωρίου, Κεραυνός Πέρνης, Ναζιανζός Νέας Καρβάλης, Ατρόμητος Χαλκερού, ΠΑΟΚ Καβάλας, Άρης Πηγών, ΠΟ Κεραμωτής, Βύρωνας Καβάλας, Αετός Ορφανού, Ατρόμητος Ακροβουνίου, Κεραυνός Κρηνίδων, ΜΑ Φιλίππων, ΑΟ Καβάλα, Ηρακλής Καβάλα ή Δόξα Αμυγδαλεώνα, Κεραυνός Ελευθερών, Βρασίδας Νέας Περάμου, ΑΟ Κάρυανη, Ορφέας Ελευθερούπολης, Ένωση Παγγααϊκού Δρυάδος.

    Η Επιτροπή Κυπέλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας παράλληλα, ενημερώνει όλα τα σωματεία της ότι οι προπονητές θα έχουν δικαίωμα εισόδου και παραμονής στον πάγκο της ομάδας τους, μόνον εφόσον έχουν και επιδεικνύουν στο διαιτητή το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή.

    Comments are closed.