Bookmarks

    Τα ψέματα τελείωσαν και οι τέσσερις ομάδες του νομού Καβάλας ρίχνονται στην μάχη του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχοντας η κάθε μία τα δικά της όνειρα και τους αντίστοιχους στόχους.

     

    Α.Ο.Κ., Νέστος Χρυσούπολης, Αετός Ορφανού και Κεραυνός Πέρνης καλούνται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός δύσκολου πρωταθλήματος και τα φαβορί αναμένεται να ξεχωρίσουν από αγωνιστική σε αγωνιστική σε αγωνιστική ανεβάζοντας όλο και περισσότερο τους ρυθμούς τους. Η πρώτη σέντρα που ορίστηκε την Κυριακή (30/9)  στις 5 το απόγευμα βρίσκει τους δύο (2) εκπροσώπους του νομού Καβάλας να αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους ενώ οι άλλοι δύο 92) θα δώσουν μάχες μακριά από τις έδρες τους. Πιο συγκεκριμένα ο Α.Ο.Κ. χωρίς προβλήματα αγωνιστικής φύσης αλλά με τον κόσμο στο πλευρό του θα ταξιδέψει στο νομό Σερρών για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Παραλιμνίου σε ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι. Ο Νέστος Χρυσούπολης θα ταξιδέψει στο νομό Κιλκίς για να αγωνιστεί με στόχο την κατάκτηση της νίκης κόντρα στον Αλέξανδρο ενώ από την άλλη πλευρά ο Αετός Ορφανού που πέρυσι είχε μία εξαιρετική πορεία θέλει τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης. Τέλος ο νεοφώτιστος στην Γ’ Εθνική κατηγορία Κεραυνός Πέρνης θα αγωνιστεί στο ουδέτερο γήπεδο της Χρυσούπολης με αντίπαλο την Ασπίδα Ξάνθης σε ένα ιστορικό παιχνίδι.

     

    Η 1η αγωνιστική στον 1ο όμιλο

    Αναλυτικά οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν για την 1η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι διαιτητές που θα τις διευθύνουν, έχουν ως εξής:

     

    Απόλλων Παραλιμνίου – Καβάλα

    Μελτζανίδης, Γιάντσης, Χριστοδούλου (Ημαθίας)

    Εθνικός Σιδηροκάστρου – ΠΑΟ Κοσμίου

    Μιχούλιας, Μιχτατίδης, Κωνσταντινίδης (Μακεδονίας)

    Κεραυνός Πέρνης – Ασπίδα Ξάνθης

    Χάψας , Κρυώνας, Αναστασιάδης (Σερρών)

    Αετός Ορφανού – Ορφέας Ξάνθης

    Σιδηρόπουλος, Διαμαντής, Τερζόπουλος (Έβρου)

    Άρης Αβάτου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

    Πουλικίδης, Παστιάδης, Οικονομίδης (Δράμας)

    Αλέξανδρος Κιλκίς – Νέστος Χρυσούπολης

    Τσοπουλίδης, Εμπλιούκ, Γκοντόλιας (Ξάνθης)

    Πανσερραϊκός – Α.Ε. Καλαμπακίου

    Τσακαλίδης, Μαλανδρής, Σκούτας (Χαλκιδικής)

     

    Comments are closed.