Bookmarks

    Η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. συνεχίζεται εντατικά για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Απόλλων Παραλιμνίου και στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη με τον Μακεδονικό την Κυριακή (23/9) στο γήπεδο του κοκκινοχώματος, η τεχνική ηγεσία των «Αργοναυτών» θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.

     

    Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα της Καβάλας, απέναντι στον Μακεδονικό που είναι μία ομάδα από τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και στον οποίο αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι ένα φιλικό το οποίο έχει προγραμματιστεί για να ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και το σίγουρο είναι ότι λόγω του ανταγωνιστικού χαρακτήρα που θα έχει θα δώσει τη δυνατότητα στον προπονητή του Α.Ο.Κ. Παύλο Δερμιτζάκη να βγάλει τα συμπεράσματα που θέλει. Σίγουρα είναι μία φιλική αναμέτρηση που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για τον Α.Ο.Κ. εν όψει των υποχρεώσεων για το νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και βέβαια εν όψει την δύσκολης εξόδου στο νομό Σερρών. Κατά τη διάρκεια του φιλικού με τον Μακεδονικό ο Παύλος Δερμιτζάκης θα δώσει αρχικά χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του βασικού κορμού ενώ θα χρησιμοποιήσει στην επανάληψη και άλλους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ..

    Σε επίπεδο προπονήσεων να σημειώσουμε ότι οι ρυθμοί σταδιακά αρχίζουν και πέφτουν προκειμένου να εναρμονιστεί η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη με τα δεδομένα του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και κυρίως της πρεμιέρας του. Πλέον οι προπονήσεις διεξάγονται στο γήπεδο του Κρυονερίου που έχει αλλάξει μορφή κυρίως στους εσωτερικούς χώρους αφού έγιναν πολλά βελτιωτικά έργα, για την καλύτερη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος .

    .

    Comments are closed.