Bookmarks

    Μετά την αποκατάσταση όλων των ζημιών που υπέστη το Αθλητικό Ενωσιακό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της διοργανώτριας αρχής, τα προηγούμενα χρόνια και η επαναλειτουργία του, υλοποιήθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο, αφού πριν από λίγες ημέρες μας χορηγήθηκε και η άδεια λειτουργίας  του.

     

    Αυτά έγιναν γνωστά στο σχετικό δελτίο τύπου της τοπικής ένωσης στο οποίο μάλιστα δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

     

    -«Μία εξαγγελία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, που ήταν η αποκατάσταση όλων των ζημιών που υπέστη το Αθλητικό Ενωσιακό Κέντρο της ΕΠΣ Καβάλας τα προηγούμενα χρόνια και η επαναλειτουργία του, υλοποιήθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο, αφού πριν από λίγες ημέρες μας χορηγήθηκε και η άδεια λειτουργίας  του.

    Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμόν 392/2018 απόφαση το γήπεδο της Ένωσης στην περιοχή των Αμισιανών χαρακτηρίστηκε ως γήπεδο  ποδοσφαίρου, το οποίο θα μπορεί από εδώ και στο εξής να φιλοξενεί ακόμη και αγώνες εθνικών κατηγοριών.

    Επίσης, το δεύτερο γήπεδο μικρών διαστάσεων (5×5) θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται ως γήπεδο προπονήσεων, ενώ θα ακολουθήσει και η κατασκευή τρίτου γηπέδου Ολυμπιακών διαστάσεων από φυσικό χόρτο. Οι κερκίδες του γηπέδου εγκρίθηκαν ως κατάλληλες να φιλοξενούν εν ώρα αγώνων αλλά και προπονήσεων έως και οχτακόσιους (800) καθήμενους θεατές. Ένα σπουδαίο αθλητικό έργο, που στοίχισε χιλιάδες ευρώ του ελληνικού λαού και ανήκει  στα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού Καβάλας, δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ήταν ένα «κουφάρι», στο οποίο μονάχα ζώα έμπαιναν και έβγαιναν.

    Για όσους δεν έχουν επισκεφθεί το τελευταίο διάστημα το Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, τους ενημερώνουμε ότι αυτό πλέον διαθέτει εκτός των κτιριακών του εγκαταστάσεων, γυμναστήριο με όργανα εκγύμνασης τελευταίας τεχνολογίας για τους αθλητές, αίθουσα με σάουνα, αίθουσα με υδρομασάζ, χώρους για παγοθεραπεία, ευρύχωρα αποδυτήρια με λουτρά, κυλικείο, χώρους αποθήκευσης κλπ.

    Βέβαια, όπως αντιλαμβάνονται όλοι, η σκέψη των ανθρώπων που διοικούν το τοπικό ποδόσφαιρο είναι να μετατραπεί ο χώρος των εγκαταστάσεων σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που θα ικανοποιεί ακόμη και τον πιο απαιτητικό ποδοσφαιρικό παράγοντα, προπονητή και αθλητή.

    Δε θα μπορούσε να εξαιρεθεί, φυσικά, ο γονιός που φέρνει το παιδί του για να προπονηθεί, αλλά και ο απλός φίλαθλος, αφού και οι συνθήκες γι’ αυτόν θα πρέπει να είναι ιδανικές, ώστε να παρακολουθεί μία προπόνηση ή έναν αγώνα. Για το λόγο αυτό σύντομα θα δημιουργηθεί και ένας τέτοιος χώρος, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί  να φιλοξενηθεί και να απολαύσει το θέαμα.

    Η Διοίκηση της Ένωσης βρίσκεται πλέον στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη της, πως ο χώρος αυτός είναι από δω και πέρα στη διάθεση τους προς χρήση».

     

    Comments are closed.