Bookmarks

    Η Τεχνική Επιτροπή μεικτών ομάδων της Ένωσης  Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στο δελτίο τύπου που εξέδωσε σημειώνει ότι, σε συνεργασία με τους Ενωσιακούς μας  προπονητές, συνεχίζουν τις προπονήσεις προεπιλογής ποδοσφαιριστών, προκειμένου να επιλεγούν οι ποδοσφαιριστές που θα επανδρώσουν τις μεικτές μας ομάδες Νέων και  Παίδων την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.

     

    Η επόμενη προπόνηση θα διεξαχθεί  την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018, με  ώρα συγκέντρωσης για τους γεννηθέντες τα έτη 2005 – 2006 στις 15:15 μ.μ. και για τους γεννηθέντες τα έτη 2003 – 2004 στις 16:30 μ.μ. Η κλήση των ποδοσφαιριστών θα είναι  ονομαστική, μετά από επικοινωνία του Ενωσιακού μας προπονητή με τα σωματεία τους. Οι προπονήσεις θα συνεχίσουν να διεξάγονται στις Ενωσιακές Αθλητικές εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στην περιοχή των Αμισιανών.

     

    Καλή σχολική χρονικά

    Εξάλλου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εύχεται καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές – ποδοσφαιριστές της δύναμής του, καθώς και στα παιδιά των προπονητών, παραγόντων, διαιτητών και ποδοσφαιριστών της Ένωσης. Υγεία και καλή πρόοδο σε κάθε τους βήμα.

    Comments are closed.