Bookmarks

    Παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Σ Καβάλας Μιχάλη Παπαδόπουλου, μελών της διοίκησης και εκπροσώπων σωματείων πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Β` φάσης του κυπέλλου της τοπικής ένωσης με τη κληρωτίδα να έχει κέφια αφού ανέδειξε ντέρμπι ανάμεσα στον Κεραυνό Πέρνης και στον Α.Ο.Κ.. την ώρα που ο Νέστος και ο Αετός Ορφανού στάθηκα πιο τυχεροί πέρασαν χωρίς αγώνα στη φάση των 16 της φετινής διοργάνωσης.

     

    Η αγώνες της β’ φάσης

    του κυπέλλου της ΕΠΣΚ

    Αναλυτικά οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν για την β’ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας είναι οι εξής:

     

    Δόξα Θεολόγου-Αναγέννηση Λιμεναρίων

    Θεαγένης Θάσου-Αίας Παναγίας

    Κεραυνός Πέρνης-Α.Ο.Κ.

    Απόλλων Χρυσοχωρίου-Κεραυνός Ελευθερών

    Μ. Α Φιλίππων-Βρασίδας Νέας Περάμου

    ΠΑΟΚ Καβάλας-Φρίξος Πλατανοτόπου

    ΠΟ Κεραμωτής-Ατρόμητος Χαλκερού

    Ένωση Παγγ. Δρυάδας-Ορφέας Εευθ/λης

    Ατρόμητος Ακροβουνίου-Ναζιανζός Ν. Καρβάλης

    Άρης Πηγών Κεραυνός Κρηνίδων.

     

    Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν στην επόμενη φάση ο Νέστος Χρυσούπολης, ο Βύρωνας Καβάλας, ο ΑΟ Κάρυανης, ο Ηρακλής Καβάλας η Δόξα Αμυγδαλεώνα, ο Αετός  Ορφανού και η ΑΕΚ Καβάλας.

     

    Οι αγώνες της φάσης αυτής είναι μονοί (νοκ – άουτ) και θα διεξαχθούν σε δύο διαφορετικές Τετάρτες. Από τις είκοσι έξι (26) ομάδες που έχουν προκριθεί θα κληθούν να αγωνιστούν οι είκοσι (20), ενώ οι υπόλοιπες έξι (6) θα προκριθούν άνευ αγώνα, προκειμένου να μένουν για την τρίτη φάση δεκαέξι ομάδες (16). Οι ομάδες της Θάσου και σε αυτή τη φάση θα αγωνισθούν μεταξύ τους, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των μετακινήσεων από και προς το νησί.

     

    Comments are closed.